Lehet hülye a kérdésem de valaki elmagyarázná?
Elköltöztünk a lakásunkból de még nem csináltattunk uj lakcím kártyát szal nem tudja az önkormányzat h itt élünk, a népszámlálásnál hova fog jönni a kérdőív?
Vagy minden postaládába tesznek, mert vhol azt olvastam hogy 100 millió oldalt nyomtatnak ki. Ha mondjuk 1 csomag 10 oldalas akkor is 10 millió van.
az a helyzet, hogy elvileg 3 munkanapon belül köteles vagy jelenteni a változást. nem egy nagy dolog, csak be kell menni az önkormányzathoz a jegyzőhöz, szükeséges doksikkal (magántulajdon esetén külön dokumentum bemutatására nincs szükség) és kész.
a lakcím kártyát az okmányirodában kell csináltatni utána.
hát elvileg ez egy járható út:
"Ha nem akarsz válaszolni: Írd rá a kérdőívre hogy mivel a népszámlálásban résztvevők egyértelműen beazonosíthatóak, így annak végrehajtása jogellenes, következésképpen nem vagy köteles benne részt venni, polgári engedetlenséggel élsz az állam jogellenes cselekményével szemben.
Ha ezek után eljárás alá vonnak, ne ismerd el hogy te írtad, de hivatkozz arra hogy ha az állam bizonyítani tudja hogy te (vagy bárki más egyértelműen azonosított személy) írtad ezt a kérdőívre, akkor ipso facto bizonyított hogy a válaszadók be azonosíthatóak, azaz a népszámlálás végrehajtása jogellenesen történt, tehát a válaszadás jogszerűen megtagadható.
Ha pedig az állam nem tudja bizonyítani hogy te voltál, akkor meg bizonyítottság hiányában kéred megszüntetni az eljárást, és csókoltatod a jó édes anyukájukat."
De én úgy csinálom,hogy amire van kedvem válaszolni arra válaszolok,amire meg nem arra nem oszt ennyi!Túlzásba nem foglalkozok ezzel a szarral,van én nekem fontosabb dolgom is annál,minthogy az idióta kérdéseikre válaszolgassak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!