Valaki elmagyarázná nekem? Meglehetősen hülye vagyok az ilyen dolgokhoz. Nevetni nem ér! :$ :}
Figyelt kérdés
Csak az androidos telefonokról tudok ingyen internetezni? Ha nekem olyanom van, amin van wifi, akkor az is ingyenes ha rá tudok csatlakozni valamelyik nyilvános hálózatra, nem?
Egy ilyennel szemezek éppen: [link] de egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez nem androidos, tehát nem fogok tudni vele ingyen netezni. Ez tényleg így van?
2011. máj. 26. 19:48
1/11 Csicsek Zoltán válasza:
nyugodtan megveheted fogsz tudni rajta ingyen netezni(wifin keresztül)
hülye haverodnak meg mondd meg, hogy nem csak az androidban van wifi
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :-)
2011. máj. 26. 20:02
3/11 anonim válasza:
Ha van benne wifi, akkor tudsz ingyen netezni, de csak ahol van ingyenes, vagy kódolatlan wiwi hálózat.
4/11 bp1985 válasza:
Ne ilyet vegyél. Lassú, és gyengélkedik benne a wifi. Ezt elrontotta a nokia eléggé.
Ez jobb. A mini jelző ne zavarjon meg, mert pl az se x10 mini lényegesen kisebb kijelzővel rendelkezik. Ez viszont androidos, és van benne gps is.
5/11 anonim válasza:
Öcsémnek Nokia c3 van és tud rajta Wifizni. Bár nekem nagyon nem jön be a teló, de nem ez volt a kérdés.
6/11 Csicsek Zoltán válasza:
nehogy az utolsó előttire hallgass!
7/11 bp1985 válasza:
8/11 anonim válasza:
Na nem csak az androidon tudsz netezni.Akor igen, de ha nem kapcsolódsz a WiFi-hez akkor max mobilneten tudsz netezni amiért havonta kel x összeget fizetni.Azt Megmondom ne vegyél Nokia C7-et, mert Symbian-os (nem androidos) és nagyon rossz. És nem csak az androidon lehet netezni. nézz utána telefonoknak és lehet pont olyat nézel amibe van WiFi. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Remélem segítettem :)))))))
9/11 anonim válasza:
Még annyit, hogy a C7-en nagyon lassú a WiFi (a legtöbb symbianon (a legtöbb a nokia) lassú a WiFi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!