Elmagyarázná valaki, hogy hogyan jutottunk el idáig? Egy cigánynak több joga van mint nekünk. Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk).
"Egy cigánynak több joga van mint nekünk."
ez ebben a formában nem igaz
"Ha megvernek minket, akkor is mi vagyunk a hibásak, a rasszisták (pl ha önvédelemből visszaütünk)."
ez eddig sem volt így, most pedig már törvény garantálja, hogy visszaüthetsz.
"Mi magyarok azt mondjuk, hogy mi tűrűnk, de már nem sokáig."
Én magyar vagyok és még sokan mások is, akiknek nem mondtak ilyet.
Miért kell állandóan a saját álláspontodat mások (egy egész ország) szájába adni? olyan vagy,mint OV...
"a szavazatok vásárlása miatt."
komolyan azt hiszed, hogy a cigók szavazatán áll vagy bukik bármi is?
egyébként mindenkit meg lehet sajnos venni (származástól függetlenül), az összes párttól láthattunk erre már példát.
"valóban baj van, ha egy magyart egy cigány megver és az vissza üt akkor ő rasszista"
ez sem igaz
"de azt a cigányra miért nem mondják, hogy rasszista ki köcsög magyarozik és megveri"
de rá is mondják
"ha egy cigány az iskolában eléri a 3mas átlagot akkor ösztöndíjat kap, de a magyarnak 4,5 felett kell lennie
"
melyik iskolában? mert bizonyos szakokon (a felsőoktatásról beszélek) már 3-tól jár ösztöndíj és nem csak a cigóknak.
"És akkor ki a rasszista?
"
az a társaság mindenképpen
őket én is aprítanám
ma 22:39
köszi a napi proapagandát
"
Olyat is hallottam, hogy posta előtt, mikor csúszás van a pénzekkel, elkezdik kántálni, hogy hol a segély, nem dolgoznak a magyarok?"
én meg olyat is hallottam, hogy pár kopasz bunkó a cigányokkal EGYÜTT támadott 16 év körüli fiatalokra!
"Magam is voltam már fültanúja hasonló eseteknek, szóval nem kitaláció."
valóban nem az.
Amit én írtam szintén nem
ma 23:00
már egy kissé unalmas az, ahogy te kikéred magadnak Nameny (bár jó ideje levetted a neved), hogy rasszista vagy, miközben tényleg az vagy.
(aki a kitartásra írogat az ne csodálkozzon, ha lerasszistázzák)
Először is, 49%-os: nem tudom mi az az OV. Kifejtenéd?
Másodszor: Nem egy magyartól hallottam azt, hogy tűr (tűrűnk). Való igaz nem mondta mindenki de sok embertől hallottam.
Egyébként tedd magad máshol hasznossá.
nyugodtan lehet lepontozni, itt úgyis csak akkor pontoznak fel, ha minél többet cigányozol, zsidózol.
Minél jobban lepontoztok, annál biztosabbá válik számomra, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!