415 Ft a benzin! Most hol van a nagy forradalmi benzinárcsökkentés a "forradalmárok" által?
A világpiaci árról annyit, hogy a benzin árának 75 %-a adó, a dízelnek meg még emeltek a jövedéki adóján. És valóban járt a szájuk a 300 Ft-os benzinárnál, hogy csökkentse az MSZP az adókat, ehelyett ők 400 Ft felett emelik. Szerintem is lesz még 500 Ft a benzin 2 hónapon belül.
Meg engem az egészben az bosszant, hogy mindig azzal jönnek, hogy az autó az luxus. De könyörgöm, mindent azzal szállítanak, tehát a legalapvetőbb élelmiszer ára is emelkedni fog.
A másik meg az, hogy vidéken lakom, 2 gyerekem 2 különböző helyre kell elvinnem reggel (ovi, bölcsi). 8-kor kezdődik a munkaidőm, a bölcsi meg 7-kor nyit, busszal kétszer kéne átszállnom. Autó nélkül mégis hogy a fészkes fenébe érnék oda időben? Ja, ma már luxus 2 gyereket csinálni? Bocs.
Meg azt is mondták a politikusok, hogy amíg 1 ember ül egy autóban, addig még bőven lehet az autósokat terhelni. Ja, családi autó? Csakhát nem egy helyen és nem egy időben dolgozunk a párommal, és sajnos szerintem elég kevesen vannak úgy vele. Pedig milyen jó lenne, én is bírnám, nem kéne duplán fizetni az útiköltséget. Így az egyikőnk jár busszal, az autó meg marad az ovijáraté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!