Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 415 Ft a benzin! Most hol van...

415 Ft a benzin! Most hol van a nagy forradalmi benzinárcsökkentés a "forradalmárok" által?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 16:52
1 2 3 4
 21/34 nem dávid ***** válasza:
A benzin ára a környező országokba is ennyi kivéve Ukrajna. Sőt Ausztriába drágább. Csak ugyebár a környező országokba a keresetek 2-3szor annyi mint itt. Szerintem év végére eléri az 500forintot is az üzemanyag :(
2012. jan. 4. 17:37
 22/34 escrogar ***** válasza:
0%

[link]

de semmi baj kérdező, megértem, hogy kritizálhatnékod van.

2012. jan. 4. 18:03
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"-Aha! gondolom 91-es születésű vagy és Fidelitaszos!"

1990 őszén 36 forintba került egy liter ólommentes benzin, a minimálbér óradíja pedig 32ft/óra.

Jelenleg a benzin 401,9 ft (OIL!-nál) A minimálbér 535ft/óra.

A többit rádbizom, hogy tudtál több benzint venni minimálbérből, mint most.

2012. jan. 4. 18:16
 24/34 Sz1u ***** válasza:

Kevésbé dühöngenénk az üzemanyag ára miatt, ha Orbán a választások előtt nem acsarkodott volna a jövedéki adó csökkentése miatt. Mi történt hatalomra kerülése után? Nemhogy csökkentette volna, hanem még emelte is + még ÁFÁ-t is emelt!

Úgyhogy kedves escrogar hiába linkelsz világpiaci árakat, mert elsősorban nem ez piszkálja a zemberek csőrét! ...és persze a kérdés is a forradalmi benzinárcsökkentésről szólt!

2012. jan. 4. 18:21
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
mennyi is volt a világpiaci ár amikor nem csökkentettek adót? és mennyi most?
2012. jan. 4. 18:29
 26/34 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hol 535ft/óra a minimálbér, sokan örülnének ennyinek, de a benzin ára miből is tevődik össze?????????Nézzetek már utánna!!!!
2012. jan. 4. 18:32
 27/34 anonim ***** válasza:
szerintem a 553 az bruttó összeg, kicsit sokallom
2012. jan. 4. 18:34
 28/34 anonim ***** válasza:
*535, elnézést
2012. jan. 4. 18:34
 29/34 anonim ***** válasza:
93%

Más fa@ával könnyű verni a csalánt, ráadásul semmi felelősség nem volt rajtuk. Orbán nyolc évig reszketett a hatalomért, közben minden aljasságra képes volt. Mi a hülye nép hatalomra segítettük és most már nem számítunk neki semmit. Most azért nincs semmiféle galiba, mert az akkori szervezők vannak hatalmon.

Ezen egyféleképpen lehet javítani. Ki kell adni az új jelszót, hogy: Irány a Fidesz! Ha mindenki Fidesz párttag lesz, akkor Orbánnak nincs ki ellen forradalmat csinálni. Ráadásul, mint párttag mindenbe beleszólhatsz. Ezután pedig Orbánnak 4/3-da lesz egész Magyarországon.

2012. jan. 4. 18:57
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ezen egyféleképpen lehet javítani. Ki kell adni az új jelszót, hogy: "

Inkább Orbánt a Dunába, Fideszt meg utána!

(és nem, nem vagyok szélsőjobbos)

2012. jan. 4. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!