A fidesz miért nem csökkenti a benzin jövedéki adóját? Tavaly év elején ellenzékben még követelték. Most sokkal magasabb az ár mint akkor, de fel se merül bennük.
Mert már hatalmon vannak.
Egy érzékletes idézettel: "... a galambok még a földön vannak, a kezedből esznek, de ha felrepülnek, a fejedre sz@rnak..."
Magyarok magyarok!
Mikor értitek már meg végre?
Nem a benzin árával van a baj " mert az világpiaci" hanem a jövedelmekkel!
Így én azt kérdezném!
Miért értékteleníti el, foggal-körömmel, munkatörvénykönyvvel, közmunkával, a magyar jövedelmeket mégjobban a Fidesz?
75%-os!
Ne beszélj mellé!
A kérdés arra hegyeződik ki, hogy mi változott egy év alatt annyit, hogy szeretett Vezéred ellenzékben tele szájjal hangoztatta, hogy a zsarnok kormány nem csökkenti a jövedéki adót, most pedig kormányon eszébe sem jut.
Bár tudom a hithű Fideszes választ: azóta derültek ki dolgok, a rengeteg államadósság, bla-bla-bla.
"doboszoli válasza:
75%-os!
Ne beszélj mellé! "
Az igazság nem mellébeszélés, tudom, hogy fájni szokott az igazság.
"A kérdés arra hegyeződik ki, hogy mi változott egy év alatt annyit, hogy szeretett Vezéred ellenzékben tele szájjal hangoztatta, hogy a zsarnok kormány nem csökkenti a jövedéki adót, most pedig kormányon eszébe sem jut. "
Nekem nincs vezérem, de te még nagy V-vel írod a megszólítását. Csak nem az egyik szolgálója vagy?
Hogy mi változott? Végetért a kampány, ahogy szokott az lenni. Hülye vagy, ha a kampány miatt szavaztál rá, meg is érdemled, ennyi.
Mi ez a felháborodás? Elgurult valami?
Olvasgass vissza, és meglátod mi a hozzáállásom a Fideszhez, és a Vezérhez. (igen nagy V-vel, hogy ne sértsem a fanok érzékeny lelkületét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!