Pontosan kinek köszönhetem a múlt heti dugókat az utakon? Kinek nyújthatom be a számlát a plusz benzin miatt, és az elvesztegetett időmért?
Senkinek.
A buszsávos dolog tényleg elég idióta ötlet, szerencsére Tarlósnak van esze is, de az elempé már rögtön hisztizik, és autós lobbiról beszél... De kérdezem én, minek buszsáv, mikor szinte mindig üres?
Szerintem mindenkinek autózni kéne mindenféle hivatalba, melyekből háromszorannyi kéne. Ez eléggé élénkítené a gazdaságot ahhoz, hogy megháromszorozódjon a külvárosi lakók száma, így családonként még több autó kell és még több kilométert kell autózni.
Eszedbe ne jusson a harminckilós tízóraiszacskódat buszon vinni az irodádig!
De az se, hogy pontosan ugyanannyi autó és kilométer mindenkinek a bejárás, csak a dugó maga nem bent van, hanem kint, ahol még tán nem szívják be az amúgy szép zöldövezetekben lakó NEM belvárosiak.
Szal hajrá individualizmus, autóvásárlással eladósodás, benzinvásárlással borított külker mérleg... te okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!