415 Ft a benzin! Most hol van a nagy forradalmi benzinárcsökkentés a "forradalmárok" által?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 16:52
11/34 anonim válasza:
Ezek száraz tények.. nem tudom, hogy te ebből hogyan számolod ki a születési évet.. de azért kíváncsi vagyok :D
12/34 anonim válasza:
Nem nyugszik a fidesz, amíg nem lesz államcsőd!
Takarodjanak már!
Egyébként a benzin ára így is, úgyis növekedni fog
13/34 A kérdező kommentje:
Ha már a 80-90 es évek, elő lehetne hozni az épitőipart hogy akkor hány ház épült és most mi a helyzet, ma kapsz egy darab nyilászárot amiből akkoriban házat épitettek, most is csak azok épitettnek akiknek van pénzük ott is a legtöbben akik valoban dolgoztak azok a körbetartozás áldozatai, király ez az ország.
2012. jan. 4. 17:12
15/34 anonim válasza:
a rendszerváltás környékén vidéken nagyon olcsók voltak az ingatlanárak
16/34 anonim válasza:
17:13
Talán azért mert már a piaci ár alapján kapjuk a kőolajat?.. és nem a töredékéért?
17/34 anonim válasza:
Hogy hogy hol vannak? Melóznak, adnak egy hónapban 3 db számlát ami fedezi a rádiódíjat, a többiről meg nem adnak számlát.
Megkeresik a havi 2-300 E forintot és köszönik jól vannak!
Hülye lenne kimenni blokádot csinálni ha utána éhenhal!
18/34 anonim válasza:
ma 17:17
akkor sem a töredékéért kaptuk.
Minek véded a rühes fideszt?
19/34 anonim válasza:
Hát? Mennyiért kaptuk a világpiaci árhoz képest?
20/34 tetris válasza:
Milyen érdekes, hogy a benzinár a csillagos égben van, de mégis alig tudtam ma átmenni az úton, mert annyi a kocsi, hogy szünet nélkül csak jönnek-jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!