A Magyar emberek mennyire raszisták?
Már kicsit uncsi ez a vita. A cigányokat egyik országban sem szeretik, talán nem véletlen. A cigány létet valóban nem válassza az ember, de a viselkedést már igen. Nekem is van normális cigány ismerősöm, de ettől még azzal is tisztában vagyok, hogy a többség hogy viselkedik.
A Jobbikot támogatni pedig miért lenne rasszizmus, vagy miért járna együtt rasszizmussal? Van egy csomó kiábrándult ember, aki csalódott az MSZP-ben, most csalódik a Fideszben, anyagilag lecsúszott, a rendőrség nem tudja megvédeni. Miért is hibáztassuk, ha most épp a Jobbikban látja a megoldást?
A párt vezetői pedig mindig normálisan álltak a kérdéshez, de sokan keverik őket néhány szélsőséges szimpatizánssal. De ha megnézzük Vonát, vagy Gaudit, akkor azért látszik, hogy ők értelmes, művelt emberek, mindegy mit mondanak egyesek.
10:52
"Már kicsit uncsi ez a vita."
Tényleg nagyon "uncsi", ezért bele sem fogok.
Ellenben reagálnék az utolsó mondatodra:
"De ha megnézzük Vonát"...
Tényleg értelmes ember ez a Vona:
http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU
Kár, hogy az "értelmességét" hülyeségre fordítja!
"hanem ő az aki a legtöbb hozzászólást meg kérdést jelenti a moderátoroknak.
Ha jól tudom, ezt nevezik árulónak"
Tehát aki nem úgy gondolkodik mint te az áruló?
kezeltesd magad!
"(Hallottál már olyat, hogy valakit diszkrimináltak, mert sváb?)"
igen, a két világháború között a svábokat sem szerették, igen erős volt a németellenesség is egy jó darabig, de aztán ugye jöttek Hitlerék...
"Mudri, te vagy álszent vagy, vagy a fajtádat véded."
na ezek után, szerinted TE ne kérd ki magadnak, hogy rasszista vagy...
"Van erre bármilyen bizonyítékod?"
van róla videófelvétel, keress rá youtubeon.
"ÉS ki mondta, hogy én utálom az etnikumot? "
mondjuk lerí minden hozzászólásodról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!