A Magyar emberek mennyire raszisták?
"Mondj már egy egyetet, hogy gárdisták bántottak cigányokat! Csak egyet! "
Tipikus gárdista felvonulás vidéken: "Mocskos cigány mocskos cigány ki ne gyere a házadból, mert megölünk" felkiáltások. Ez mi, ha nem megfélemlítés? Azt nem mondtam sehol, hogy fizikailag bántottak valakit.
Mudri Lav válasza:
"4. A vidéki uzsorások NEM jobbikosok, azoknak nagy része szintén cigány.
Na azért nem mind, én láttam már nem cigányt is."
Írta az általad idézett hozzászóló bárhol is, hogy mind az? Szerintem nem...
"Tipikus gárdista felvonulás vidéken: "Mocskos cigány mocskos cigány ki ne gyere a házadból, mert megölünk" felkiáltások. Ez mi, ha nem megfélemlítés?"
Van erre bármilyen bizonyítékod?
Hát mudri, látszik az írásaidból, hogy fogalmad sincs kik azok a cigányok. Nem élsz köztük, nincsenek a szomszédodban, az utcádban, a buszon, stb.
Én egy faluban élek elég régóta ahhoz, hogy elmondhassam, hogy mióta ide betelepítették őket, azóta egyre több a probléma velük. Megnőtt a betörések, lopások száma főleg az idős, egyedülálló öregeknél. Nem közvetlenül az itteniek követik el, de az itteni cigányok adják le az infókat, hogy hol érdemes próbálkozni.
Ha jön a rendőrkocsi, az az esetek 99%-ában cigányok előtt áll meg. Vajon miért?
Hetente többször olyan büdös fekete füst száll fel az udvarukból, hogy el sem tudod képzelni.
Nyáron senki más nem hangoskodik egész nap annyit, mint ők. Van úgy, hogy éjjel kettőig is. Másnap aztán délig kuss van.
Senki mást nem etetnek ingyen ebéddel, mint őket. Ők kapják az élelmiszercsomagot INGYEN. Az önkormányzat INGYEN felszántja a telket nekik, INGYEN ad vetőmagot, mégis nyakig ér a gaz náluk, míg ha mi szántatjuk fel a sajátunkat, azért ezreket fizetünk.
Miért nem költözöl hozzájuk csak egy hétre? Akkor magyarázz majd róluk. Ha kell lakcím, adhatok párat.
"Láttam a TV-ben."
Ez aztán a bizonyíték...
Egyébként csak megjegyzem, hogy aki nem a bőrszínt utálja, hanem az etnikumot, az ugyan úgy rasszista."
ÉS ki mondta, hogy én utálom az etnikumot? KI? Egyszerűen nem hiszel el, hogy ennyit fogtál fel abból amit írtam, hogy még mindig képes vagy rasszistának tartani.De én szeretek játszani: Te meg akkor mondjuk xenofób vagy. Na, bizonyítsd be, hogy nem. De úgyse tudod, mivel én már eldöntöttem magamban, hogy aki olyanokat ír mint te, az szerintem xenofób. Így indulok neki a vitának, hajrá Mudri, bizonyítsd be, hogy nem vagy az, te mocskos xenofób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!