A Magyar emberek mennyire raszisták?
A magyar emberek úgy általában annyira nem.
Viszont van egy relatíve szűk rasszista réteg, akik marhára hangosan, ezért úgy tűnik, hogy nagyon sokan vannak. De szerintem úgy 10-15%-nál nem lehetnek többen. (Plusz még úgy 30-35% olyan, aki nem rasszista, csak előítéletes.)
Nagyon sokan meg szerintem még azzal sincsenek tisztában, mi az a rasszizmus.
Mi az, hogy "a jobbikosok jelentős része bűnöző skinhead"?
Szerinted ki a jobbikos? Aki tagja a Jobbik nevű pártnak vagy aki velük szimpatizál?
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
Ne várj tőlük értelmes választ erre. Egyik szavukkal a másikat csapják le... Amit például mudri írt, az egyből előítéletesség és általánosítás, miközben nincs rá semmiféle konkrét adat, illetve nem észlelhető a jelenség sokak által. Ellentétben ugye a cigánybűnözéssel.
Mudri, valaki felhozta itt, hogy cigány származású vagy, te pedig nem tagadtad eddig. Hidd el, magamból kiindulva, leszámítva azt a néhány buta skinheadet, senkinek sincs azzal problémája, hogy te cigány vagy. Senkinek. Viszont ha te a cigányságon belül azt a réteget véded, akik 200 forintért késelnek, akik tönkreteszik a többi ember életét, akik piáért rablógyilkosságot követnek el, akkor te sem vagy jobb azoknál, ezt ne felejtsd el. A te helyedben én a lehető legjobban elhatárolnám magam attól a rétegtől, ezzel is bizonyítva, hogy nem az a réteg van többségben.
Na először is nem vagyok cigány, ezt már többször is kifejtettem. Ellenben leírtam, hogy magyar vagyok, szóval bukta.
Viszont érdekes módon amint kijelentettem, hogy a jobbikosok (jobbik szavazói, támogatói, és persze a politikusok is) nagy része (akik a magyar szigetre meg hasonlókra járnak) ugyan olyan bűnöző, mint akiket utálnak, hirtelen érdekes módon cigány, magyarellenes, áruló (moderátornak eddig nem jelentettem senkit) lettem.
Pedig semmi mást nem tettem, mint hogy a saját fegyveretekkel lőttem vissza rátok. Erre mondják, hogy savanyú a szőlő, meg visszanyalt a fagyi.
És persze rögtön előjött a tipikus jobbik mentalitás: aki bármi módon rosszat mond a jobbikra az rögtön a fent említett jelzőkkel van illetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!