Ezek az emberek vajon tájékozottak vagy demagógok?
Egy kérdésre ezt a választ kaptam!
"A Jobbiknak és az LMP-nek nincs gazdaságpolitikája. Ezek protestpártok értelmes program nélkül. A jobbik náci, az LMP pedig az SZDSZből lett. Az LMP, ami normális benne azt pedig a Zöld Baloldal és a Munkáspárt 2006 programjából szó szerint lelopta.""
Kb olyan mintha a médialecke lenne felmondva!
Mikor visszakérdezek és kérem hogy másoljon be valami "2perc" ami igazolja, akkor meg mély csend.
Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel, ha valaki nem tudja az szerintem csak demagóg.
Nem tályékozottak,hanem tájékozottak.
A Jobbiknak valóban nincs megvalósítható gazdaság politikája. Az LMP- elképzeléseit nem ismerem.
"Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel"
Akkor az más véleménye, amit te átvettél.
A Fideszé és az MSZP jé az 100% hogy nem jó, de nem is kell linkelni, mert az emúlt 21 év elég beszédes.
De te betudsz linkelni valamit ami alátámasztja a véleményed? Nem nehéz és nem tart sokáig, csak másolni kell az adott szövegrészt.
Vagy te is csak demagóg vagy?
"Melyik pártnak van MEGVALÁSÍTHATÓ(!) gazdasági programja, politikája?
Persze hogy 100%ban egyiknek sem.
De létezik az ország számára testhezálló, az adottságainknak megfelelő.
A fidesz és a maszop eddigi gazdaságpolitikája olyan mintha nem lenne semmi amiben jó lehetne az ország, sőt mindenben csak a nyugati nagytőke nyomulása köszön vissza.
Akik valóban keresik a lehetséges kitörési pontokat, az a Jobbik és az LMP. Az hogy mennyire lenne sikeres, azt nem tudni. De legalább egy más paradigma szerint haladnának, ami a 21 év tapasztalatai szerint csak jobb lehet.
És ugye van is benne logika hogy ha egy országnak nincs önállóani ia működő gazdasága, csak blanuer-ekkel a nyugati nagytőkérekötött és azt kiszolgáló duális gazdaságot építő rendszere, abból nem lehet fejlődni!
"""Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel"
Akkor az más véleménye, amit te átvettél.
Ez a ti esetetekre igaz, hiszen ti csak a médiában elhangzottakat ismételgetitek, az az, ha valamit belinkelsz, az egy ugyan olyan logikátlan szlogenekre hagyatkozik amit te beírsz.
Miért nem másolsz be a Jobbik vagy az LMP programjából valamit ami szerinted megvalósíthatatlan, vagy az irányát tekintve nem megfelelő!
Jah hogy nem tudsz!
Bocsi, off, de ha linkkel igazolja, akkor valóban nem véleményről van szó, hanem tényekről.
Na most manapság ezekkel (ti. a tényekkel) nem illik foglalkozni, amennyire látom.
"Melyik pártnak van MEGVALÁSÍTHATÓ(!) gazdasági programja, politikája?"
Egyedül a Jobbiknak.
„Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel, ha valaki nem tudja az szerintem csak demagóg.”
Alátámasztani legalább 1-1 linkkel.
Ez nem szolgálhatja a vélemény helyességét (főleg ma, amikor az interneten mindenre van pro és kontra). Egy LINK csak az ember LINKségét mutathatja.
Másrészt, a vélemény még messze van a logikus, következetes, megalapozott gondolatmenettől. Az ilyet sokkal nehezebb cáfolni, igaz kitalálni a helyes gondolatmenetet is sokkal nehezebb.
A vélemény olyan, hogy mindenkinek van, de senkit sem érdekel különösebben a másé.
Másrészt mit számít egy megvalósítható program? Kérdés inkább az, hogy érdemes-e megvalósítani.
Pártok esetén ezt torzítja, hogy más, amit mondanak, és más, amit kormányon megvalósítanak.
Hinni lehet bennük, csak nem érdemes. Az élet ettől értékesebb, hogy a szánalmas politikusokra (programjaikra) fecsérelje az ember az idejét.
Mondjon bárki egy dolgot, amitől jobb lett az élete a kormányok tevékenységétől. Valószínűleg nem nagyon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!