Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az emberek vajon tájékozo...

Ezek az emberek vajon tájékozottak vagy demagógok?

Figyelt kérdés

Egy kérdésre ezt a választ kaptam!

"A Jobbiknak és az LMP-nek nincs gazdaságpolitikája. Ezek protestpártok értelmes program nélkül. A jobbik náci, az LMP pedig az SZDSZből lett. Az LMP, ami normális benne azt pedig a Zöld Baloldal és a Munkáspárt 2006 programjából szó szerint lelopta.""

Kb olyan mintha a médialecke lenne felmondva!

Mikor visszakérdezek és kérem hogy másoljon be valami "2perc" ami igazolja, akkor meg mély csend.

Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel, ha valaki nem tudja az szerintem csak demagóg.

2011. nov. 7. 07:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"h10 válasza:

Én logikusan felépített dolgokat szoktam írni, és nem valami blogból linkelni, hanem aminek azért valami súlya is van.

Nem minden párt fidesz erölcsű, aki teljese fordulatot vesz a váalsztás megnyerése pillanatában.

De nem is igazán az a lényeg hogy a programja 100% ban legyen megvalósítva, hanem hogy az iránya milyen, és hogy ahozképest ne térjen el.

A fidesz minden tekintetben megbukott.

És ebből az aspektusból a két új párt a nyerő, hisz a régiek már bebizonyították 21 év alatt hogy a gazdaságpolitiká csak károkat okoz az országnak!

2011. nov. 7. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es hozzászólásra:

Én még tisztességes politikai pártot nem nagyon láttam. Ja, szavakban mindegyik tisztességes, de amikor tettekre kerül a sor, akkor valahogy ez a tisztesség eléggé tompul.

Másrészt, amíg a hitel-kamat típusú pénzrendszeren nem változtatnak, nem szüntetik meg a spekulatív pénzügyi tevékenységeket (tőzsde, devizakereskedés, stb), nem szüntetik meg a tőke mindenhatóságát, amíg engedélyezik a multik tőkefölényével való visszaélést (a multikra gazdasági és gazdaságossági szempontból nincs szükség), addig nem lehet normális gazdaságot építeni.

Továbbá a jó gazdasághoz kell az oktatás első helyre helyezése (szerintem az is épül le a rendszerváltás óta). Ha nincs pénz, erre akkor is kell.

Ezek akár még benne is lehetnek a programokban.

De kérdem én, melyik párt merne hozzányúlni a bankok privilégiumaihoz? Még a multikat sem merik nagyon cseszegetni, mert az csak szórakozás, hogy extraadót vetnek ki rájuk két-három évig.

Egyetlen megoldás, ha nem országosan történik mindez, hanem lokálisan, az emberek saját maguk szervezik meg ezeket. Tehát pártokra nincs szükség egy normális társadalmi fejlődéshez.

2011. nov. 7. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!