Ezek az emberek vajon tájékozottak vagy demagógok?
Egy kérdésre ezt a választ kaptam!
"A Jobbiknak és az LMP-nek nincs gazdaságpolitikája. Ezek protestpártok értelmes program nélkül. A jobbik náci, az LMP pedig az SZDSZből lett. Az LMP, ami normális benne azt pedig a Zöld Baloldal és a Munkáspárt 2006 programjából szó szerint lelopta.""
Kb olyan mintha a médialecke lenne felmondva!
Mikor visszakérdezek és kérem hogy másoljon be valami "2perc" ami igazolja, akkor meg mély csend.
Ha nekem van egy véleményem, én azt mindíg alátudom támasztani, legalább 1-1 linkel, ha valaki nem tudja az szerintem csak demagóg.
"h10 válasza:
Én logikusan felépített dolgokat szoktam írni, és nem valami blogból linkelni, hanem aminek azért valami súlya is van.
Nem minden párt fidesz erölcsű, aki teljese fordulatot vesz a váalsztás megnyerése pillanatában.
De nem is igazán az a lényeg hogy a programja 100% ban legyen megvalósítva, hanem hogy az iránya milyen, és hogy ahozképest ne térjen el.
A fidesz minden tekintetben megbukott.
És ebből az aspektusból a két új párt a nyerő, hisz a régiek már bebizonyították 21 év alatt hogy a gazdaságpolitiká csak károkat okoz az országnak!
11-es hozzászólásra:
Én még tisztességes politikai pártot nem nagyon láttam. Ja, szavakban mindegyik tisztességes, de amikor tettekre kerül a sor, akkor valahogy ez a tisztesség eléggé tompul.
Másrészt, amíg a hitel-kamat típusú pénzrendszeren nem változtatnak, nem szüntetik meg a spekulatív pénzügyi tevékenységeket (tőzsde, devizakereskedés, stb), nem szüntetik meg a tőke mindenhatóságát, amíg engedélyezik a multik tőkefölényével való visszaélést (a multikra gazdasági és gazdaságossági szempontból nincs szükség), addig nem lehet normális gazdaságot építeni.
Továbbá a jó gazdasághoz kell az oktatás első helyre helyezése (szerintem az is épül le a rendszerváltás óta). Ha nincs pénz, erre akkor is kell.
Ezek akár még benne is lehetnek a programokban.
De kérdem én, melyik párt merne hozzányúlni a bankok privilégiumaihoz? Még a multikat sem merik nagyon cseszegetni, mert az csak szórakozás, hogy extraadót vetnek ki rájuk két-három évig.
Egyetlen megoldás, ha nem országosan történik mindez, hanem lokálisan, az emberek saját maguk szervezik meg ezeket. Tehát pártokra nincs szükség egy normális társadalmi fejlődéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!