Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért válaszolunk olyan...

Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?

Figyelt kérdés

Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.

[link]

A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...

TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.

2010. nov. 11. 09:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%

Erre csak azt tudom mondani hogy igazad van és még azt hogy a ciklus.hu tejesen alkalmatlan erre.

ezért nyomtattam ki hőgörbét / grafikont a babatervezök otthona oldalról és itthon reggel rajzolom a görbét mert nem hiányzik az idegeskedés meg a dezinformáció amikor a ciklus.hu tök hülye helyekre húzza a pé-t.

2010. nov. 11. 09:35
 2/36 anonim ***** válasza:

mi kérdés? A babatervezők oldalán is fent van...

leeshet a hő csak nem a legjobb.

2010. nov. 11. 09:38
 3/36 anonim ***** válasza:
személy szerint nem szoktam arra válaszolni de, hogy a kérdésedre válaszoljak: talán azért, amiért a GYK-n akarunk megbizonyosodni válaszokról, akárkitől, habár szakembert orvost illene arról megkérdezni, adott esetben.: felületességből, türelmetlenségből.
2010. nov. 11. 09:39
 4/36 anonim ***** válasza:
57%

09.39.

és off- ezt én is szoktam irni - főleg uh-s kérdésekhez- hogy kell kalkulálni azzal hogy IDE nem orvosok járnak.

2010. nov. 11. 09:42
 5/36 anonim ***** válasza:
pontosan
2010. nov. 11. 09:47
 6/36 anonim ***** válasza:
Egyetértek! Aki 100%-ig biztosra akarja tudni, hogy mikor van peteérése, az menjen orvoshoz.
2010. nov. 11. 09:52
 7/36 A kérdező kommentje:

Nyilván nem orvosok válaszolnak... De valahogy a "terhesség" és "teherbeesés" témánál érzem csak, hogy mindenki ért hozzá... már elnézést. Van több téma, ahol olyan érdekes beszélgetések alakulnak, itt pedig mindig ugyanazok és ugyanazok a kérdések ismétlődnek. Ne értsétek félre, én is amióta foglalkozom a témával, mindennap megnézem a kérdéseket, válaszokat és szeretem ezt az oldalt... bármilyen is, nem bírálni akarom. Van sokszor érdekes kérdés is, pl. tegnap kérdezte valaki, hogy "miért vágyunk gyermekre".. több ilyen kellene, hogy néha ha belépünk, a témához szabadabban hozzá szólhassunk, jó párbeszédek alakulhassanak, stb... Ne csak a számok, görbék, tesztek. Látom, hogy más is így gondolja, mert hosszú idő után ez az első kérdésem amire gyorsan érkezett több válasz.

Szóval nem is kérdés lett volna ez, csak valami próbálkozás arra, hogy beszélgessünk, ne csak "szakértsünk". A hozzá nem értő vélemények "kárt" okoznak... bocs.

TI MIT KÉRDEZNÉTEK, HA CSAK EGYET KÉRDEZHETNÉTEK A TÉMÁBAN?

2010. nov. 11. 10:11
 8/36 anonim ***** válasza:
55%
Akkor neked inkább a chatszoba lenne való nem a gyik.
2010. nov. 11. 10:13
 9/36 A kérdező kommentje:

Miért ez csak arra való, hogy százhetvenhetedszerre is megkérdezzük hogy "lehetek terhes", meg hogy "ha még negatív a teszt, lehet pozitív?"...

konkrétan azt kérdeztem, hogy ebben a témában miért érez mindenki késztetést arra hogy "szakértőként" szóljon hozzá mikor csak "hobbista". pl. most pár válasszal ezelőtt valaki írta, hogy ha "leeshet a hő, csak nem a legjobb". Ez már olyan hozzászólás, ami a szerencsétlen reménykedőben elindít további bizonytalanságot, holott az égvilágon SEMMI ALAPJA NINCS. Szó nincs róla hogy nem a legjobb, azért mert a nők egy bizonyos (nem kicsi) százalékánál leesik a hő, másoknál pedig nem... Bocs, már be is fejeztem, nem vitatkozni akarok és köszönöm a hozzászólásokat, válaszokat. Most is és eddig is, mert bizony sokszor sokat segítettek már Nekem. Úgy tűnik ma bal lábbal keltem :)

2010. nov. 11. 10:34
 10/36 anonim ***** válasza:

én is szoktam irni - neked nem irtam - de néha már azért nem irok mert amikor odairtam hogy ne haragudj ez nem baba lesz akkor lepontozott amikor meg más ugyanarra azt irta hogy persze terhes vagy azt nem pontozta le...

néha az emberek ide nem is azért irnak mert az igazságot akarják tudni hanem azt akarják olvasni amit ők kigondoltak és ha a kettő nem egyezik lepontoznak

sajnos ezért -is - vagyok 59%-os mert sokszor irtam már igazságot ami sokaknak nem tetszett.

2010. nov. 11. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!