Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?
Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.
A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...
TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.
Az utolsó vagyok akinek tultengenek a hormonjai. Görbém nincs mert 31 hetes vagyok és nem mérem. Csak BTÁROKODTAM segíteni gondoltam nem kis eü-s háttérrel esetleg megy...
Nagyon sajnálom ugy tűnik bármit irok nem jó. Ez van.
"olyan vagy.." nem is irtam ilyet...
Nyakatekert logikádat sem ismerem mert ha Te tudiod a tested meg ismered akkor meg miért kérdezel. Láttál egyébként is valaha olyan választ hogy "biztos nem volt ovud?"
Én minden egyes esetben azt irom : "szerintem......volt/nem volt".
Na többet nem irok ha ebből megérted megérted ha nem nem.
Következő hónapra egy jó nagy ovut és egy terhességet hogy szűnjenek meg a kételyeid, hátha akkor nem csűröd csavarod meg ennyire az ovu kérdést.
Bocs, tényleg nem azt írtad, de egyébként mindegy is..
"Remlélem igy már számodra is megfelelő a válasz.
Jól sejtem Neked is csak akkor jó egy válasz ha azt hallod amit szeretnél."
Biztos én vagyok érzékenyebb, mert a fent idézett soroknak éppen az ellentéte vagyok.
Köszönöm a jó kívánságokat, az ovu azóta megvolt :) a terhességgel pedig még ráérek... csak figyelem a testem, hogy rendbe jött e szülés óta. na akkor lezárhatjuk szerintem. még egyszer köszi és boldog babavárást.
még mindig az utolsó vagyok. Bevallom rengetegszer elolvastam a kommented de segitsél légyszives:
Ha leirom a véleményem akkor ítélkezem? Ha válaszolok a kérdésedre akkor Te ugy veszed hogy az halálbiztos?
Ha felteszel egy kérdést és válaszolnak rá 6-an akkor mind a 6 embernek nagy az önbizalma mert válaszol? Vagy mi van???
Csak a tisztánlátás végett kérdem..(bár lehet hogy felesleges:-))
Akkor mégegyszer... ha úgy érzed, nem felesleges.
Feltettem egy görbém, mert furcsaságokat művelt, eddig szokatlant... és van aki/akik azt írták, hogy nem volt tüszőrepedésem... mint konkrétum (valószínűleg nem te:). Aztán kíváncsiságból megnéztem az FF-en és ott behúzta... ezen aztán elgondolkodtam és feltettem egy újabb kérdést, hogy miért válaszolunk ha nem vagyunk tájékozottak? Ez volt amire te is válaszoltál... És mivel a kérdésemmel éppen azon agyaltam hogy sokszor az embert hogy megzavarja itt egy-egy info (én is nézem, ne értsd félre, örülök minden válasznak... csak ilyen a világ hogy már mindent tudunk a net miatt)... nos és éppen a te válaszodban olvastam a "nem a legjobb"-at és mivel pont ilyen fajta paráztatásra gondoltam, kipécézétam. Elnézést kérek ha megbántottalak. Nos innen indult a mi kis "vitánk" és mivel nem vagyunk egy hullámhosszon úgy tűnik... talán félreértjük egymást nem tudom.
Nekem ez esett rosszul
akkor még egyszer.
"Remlélem igy már számodra is megfelelő a válasz.
Jól sejtem Neked is csak akkor jó egy válasz ha azt hallod amit szeretnél."
Mert éppen nem vagyok ilyen.
Szerintem ártalmatlan az egész, azért nem szeretném elrontani az estéd!!! Minden szépet és jót és jó egészséget Nektek!!!
Szóval egy mondatban az ítélkezést nem a válaszodra értettem hanem a rólam alkotott képre.
hiszen az fordítva is igaz, ha ilyen oldalt látogat az ember kaphat számára nem tetsző kérdéseket is és számára nem tetsző kommenteket is. Én mégsem minősítettem senkit, csak miután így "beskatulyáztál". De tényleg hagyjuk abba :) Szép estét.
Kedves utolsó beíró.
Nagyon kulturáltan, higgadtan, türelmesen vitatkoztál itt egy gyermetegen hiszterizált helyzetben. És teljesen igazad van.
Mindenesetre én részemről szeretném megköszönni az olyan normális hangoknak, mint te, hogy a válaszaitokkal már 2 éve segítettek nekem ezen az oldalon.
Köszönöm szépen:-) Igyekszem a legjobbat nyujtani másoknak, szülés előtt 13 évem erről szólt.
És persze most is.
Köszönöm Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!