Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?
Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.
A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...
TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.
Én is köszönöm MINDENKINEK, gyermetegen, hisztérikusan :) Egyébként teljesen igazatok van... és a kérdésemre is válaszolt még valaki.... az eredeti kérdés így szólt:
"Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?"
És sikerült "kimanipulálnom" a választ..., mert mint az utolsó is, ilyenek vagyunk... nem bírjuk ki hogy ne szóljunk bele, ne tegyünk igazságot, stb... Köszönöm mégegyszer, nekem tanulságos volt, mint ahogy a sok-sok választ is amit az elmúlt években kaptam is. És lássatok csodát, a kérdező is ilyen :), nem bírja ki hogy ne szóljon bele...
Az előző kérdésedet így is kiírhattad volna:
"Mondjátok már azt, hogy megvolt az ovum, oké? Hiszen én biztosan tudom, és leeshet a hő a 2.dpo-on, ez természetes! Bemásolás lent."
Szánalmas...
A segítés és a beleszólás valamint az igazságtétel nem ugyanaz a fogalom. Ha így érzed javaslom a Magyar Ételmező Kéziszótárt. Itt az a legnagyobb gond ha valaki segiteni akar akkor Te beleszólásnak, igazságosztásnak, igazságtételnek érzed.
Ha zavar akkor ne kérdezz vagy szelektálj a válaszok között.
"valahogy a "terhesség" és "teherbeesés" témánál érzem csak, hogy mindenki ért hozzá... már elnézést." igyekszünk segíteni a másiknak
"Van sokszor érdekes kérdés is, pl. tegnap kérdezte valaki, hogy "miért vágyunk gyermekre".. több ilyen kellene, hogy néha ha belépünk, a témához szabadabban hozzá szólhassunk, jó párbeszédek alakulhassanak, stb... "
chat. hu
"Látom, hogy más is így gondolja, mert hosszú idő után ez az első kérdésem amire gyorsan érkezett több válasz. " lehet hogy csak olyat kérdeztél amira a sok ittlévő okos nem tudott válaszolni - kommentjeidet elnézve nem is baj!
"
Miért ez csak arra való, hogy százhetvenhetedszerre is megkérdezzük hogy "lehetek terhes", meg hogy "ha még negatív a teszt, lehet pozitív?"...
" igen ez az oldal arra való, ha nem tetszik a kérdés ugord át
"konkrétan azt kérdeztem, hogy ebben a témában miért érez mindenki késztetést arra hogy "szakértőként" szóljon hozzá mikor csak "hobbista". " soha senki nem irta magáról hogy nőgyógyász vagy gyerekorvos, ajánlom figyelmedbe hogy az oldalon is leirják NEM szakemberek válaszolnak!
"Ez már olyan hozzászólás, ami a szerencsétlen reménykedőben elindít további bizonytalanságot, holott az égvilágon SEMMI ALAPJA NINCS. Szó nincs róla hogy nem a legjobb, azért mert a nők egy bizonyos (nem kicsi) százalékánál leesik a hő, másoknál pedig nem..." lásd előbbinél
"Tisztaban vagyok vele hogy amig nincs pozitiv tesztelest addig homero ide, homero oda, csak a Joisten tudja a valaszt. Es eppen ezert nem ertem a oxiskodast... " én sem a tiédet
"Hogy mikor Meg az sem tudja biztosan hogy volt e tuszorepedes akinek a petesejt a petesejt a sajat tulajdona " ismerd meg önmagad! Ha nem megy segitünk! Ha nem kell segitség ne kérdezz!
" a terhességgel pedig még ráérek... " akkor nem értem miért fontos a dpo. 2 napján leesett hő?
Az utolsóval pedig tökéletesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!