Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért válaszolunk olyan...

Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?

Figyelt kérdés

Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.

[link]

A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...

TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.

2010. nov. 11. 09:31
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én is köszönöm MINDENKINEK, gyermetegen, hisztérikusan :) Egyébként teljesen igazatok van... és a kérdésemre is válaszolt még valaki.... az eredeti kérdés így szólt:

"Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?"

És sikerült "kimanipulálnom" a választ..., mert mint az utolsó is, ilyenek vagyunk... nem bírjuk ki hogy ne szóljunk bele, ne tegyünk igazságot, stb... Köszönöm mégegyszer, nekem tanulságos volt, mint ahogy a sok-sok választ is amit az elmúlt években kaptam is. És lássatok csodát, a kérdező is ilyen :), nem bírja ki hogy ne szóljon bele...

2010. nov. 12. 11:22
 32/36 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésedet így is kiírhattad volna:

"Mondjátok már azt, hogy megvolt az ovum, oké? Hiszen én biztosan tudom, és leeshet a hő a 2.dpo-on, ez természetes! Bemásolás lent."

Szánalmas...

2010. nov. 12. 15:21
 33/36 anonim ***** válasza:

A segítés és a beleszólás valamint az igazságtétel nem ugyanaz a fogalom. Ha így érzed javaslom a Magyar Ételmező Kéziszótárt. Itt az a legnagyobb gond ha valaki segiteni akar akkor Te beleszólásnak, igazságosztásnak, igazságtételnek érzed.

Ha zavar akkor ne kérdezz vagy szelektálj a válaszok között.

"valahogy a "terhesség" és "teherbeesés" témánál érzem csak, hogy mindenki ért hozzá... már elnézést." igyekszünk segíteni a másiknak

"Van sokszor érdekes kérdés is, pl. tegnap kérdezte valaki, hogy "miért vágyunk gyermekre".. több ilyen kellene, hogy néha ha belépünk, a témához szabadabban hozzá szólhassunk, jó párbeszédek alakulhassanak, stb... "

chat. hu

"Látom, hogy más is így gondolja, mert hosszú idő után ez az első kérdésem amire gyorsan érkezett több válasz. " lehet hogy csak olyat kérdeztél amira a sok ittlévő okos nem tudott válaszolni - kommentjeidet elnézve nem is baj!

"

Miért ez csak arra való, hogy százhetvenhetedszerre is megkérdezzük hogy "lehetek terhes", meg hogy "ha még negatív a teszt, lehet pozitív?"...

" igen ez az oldal arra való, ha nem tetszik a kérdés ugord át

"konkrétan azt kérdeztem, hogy ebben a témában miért érez mindenki késztetést arra hogy "szakértőként" szóljon hozzá mikor csak "hobbista". " soha senki nem irta magáról hogy nőgyógyász vagy gyerekorvos, ajánlom figyelmedbe hogy az oldalon is leirják NEM szakemberek válaszolnak!

"Ez már olyan hozzászólás, ami a szerencsétlen reménykedőben elindít további bizonytalanságot, holott az égvilágon SEMMI ALAPJA NINCS. Szó nincs róla hogy nem a legjobb, azért mert a nők egy bizonyos (nem kicsi) százalékánál leesik a hő, másoknál pedig nem..." lásd előbbinél

"Tisztaban vagyok vele hogy amig nincs pozitiv tesztelest addig homero ide, homero oda, csak a Joisten tudja a valaszt. Es eppen ezert nem ertem a oxiskodast... " én sem a tiédet

"Hogy mikor Meg az sem tudja biztosan hogy volt e tuszorepedes akinek a petesejt a petesejt a sajat tulajdona " ismerd meg önmagad! Ha nem megy segitünk! Ha nem kell segitség ne kérdezz!

" a terhességgel pedig még ráérek... " akkor nem értem miért fontos a dpo. 2 napján leesett hő?

Az utolsóval pedig tökéletesen egyetértek!

2010. nov. 12. 15:38
 34/36 A kérdező kommentje:
HUuu de raersz! Minek nekem ertelmezo keziszotar ha ilyen tajekozott frappans valaszokat olvashatok toletek. Kellemes hetveget es probaljatok mar magatokat tultenni ezen... Egy kerdesre azert valaszolnek en is. Hogy miert figyelem a testem ha nem reg szultem es valojaban meg raerek a teherbeesessel raadasul ismerem is a testem?! Mert a babam meghalt szuleskor, csak gondoltam nem feltetlenul kell a babara varakozo es aggodo kismamakkal ezt is megosztani. Es Kerlek, ne valaszoljatok hanem toltsetek kellemesen a hetveget! Udv sziasztok, minden jot, tenyleg!!!
2010. nov. 13. 09:27
 35/36 anonim ***** válasza:
Én nem vettem részt a vitában csak most olvastam az egész topikot és mindössze annyit írnék hogy őszinte részvétem és kívánom hogy mihamarabb rád találjon a gyermekáldás, nagyon jó egészséggel és örömmel!
2010. nov. 13. 21:17
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Kicsit szerencsétlenül sikerült ez a "beszélgetés", pedig nem ilyen célom volt vele... Biztos én is kicsit érzékenyebb voltam, meg beleakadtam két önérzetes válaszolóba is és rosszul sült el. Pedig én is és nyilván ők is teljesen jó érzésű emberek... Na nem baj, nekem jó tanulság volt :)
2010. nov. 14. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!