Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért válaszolunk olyan...

Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?

Figyelt kérdés

Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.

[link]

A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...

TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.

2010. nov. 11. 09:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Egyébként a teherbeeséssel kapcsolatos kérdések 99%-ának nincs értelme itt, mert minden kérdés olyan hogy terhes vagyok-e, meg van-e esély, stb. Aztán jön 3 válaszoló aki lát esélyt, 3 aki nem, 2 akik tartókodnak és 2 aki elküldi a kérdezőt tesztért vagy dokihoz. A kérdező meg ugyanúgy nem jutott előrébb. Ami persze maximálisan az ő hibája, itt ugyanis mindenki írja a saját véleményét, pont azért csak véleményt mert nem szakértői oldal. Tehát ilyen témában szinte semmit nem ér, amit orvosnak kell megállapítania.
2010. nov. 11. 10:41
 12/36 A kérdező kommentje:

Igen, igen, így igaz, nyilván ez az oldal nem arra való hogy megoldjuk pl. a "hormonproblémákat". Lehet hogy tévedek, de nem azért van annyi "csalódott" nő és nem azért érezzük hogy "nehezen jön össze" mert már több lehetőség van a világban arra hogy foglalkozzunk vele, nem úgy mint anyáinknak.

Korán tesztelünk, így veszteségnek érezzük azt ami még meg sem történt, az internet segítségével tájékozódunk, számolunk, kalkulálunk... Persze ezeknek a dolgoknak előnye is van tudom, de legalább annyi vagy több hátránya is.

2010. nov. 11. 10:57
 13/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon előnyös oldal, ha valaki feléri ésszel azt amit már az előttem szóló is leírt: hogy ide bárki bármit leírhat. Szelektálni kell a válaszok között. Éppen ezért pl. butaságnak tartom megharagudni bizonyos válaszokra.

Sokszor egyébként azt látom, hogy nem is tanács kell, hanem tapasztalat vagy sorstársi együttérző mondatok. Ebből a szempontból pedig nagyon emberien működik a a GYK 'Teherbeesés' oldala.

2010. nov. 11. 11:07
 14/36 A kérdező kommentje:
Abszolút így van, ezért szoktam én is kérdezni ezt-azt. És válaszolni is, amire úgy érzem tényleg tudok választ ADNI.
2010. nov. 11. 11:14
 15/36 anonim ***** válasza:

Igen,igen! Itt lehet valóban jó tanácsokat is kapni, de engem is idegesítenek, a "késik a mensim már 3 napja, ilyen a folyásom, tesztet nem csináltam, terhes lehetek" jellegű kérdések!

Könyörgöm, azért találták ki a terhességi tesztet! Én van,hogy ilyenkor már alapból azt írom,hogy tuti az vagy! Ha neki ettől jobb!

2010. nov. 11. 11:14
 16/36 anonim ***** válasza:
Egyetértek, együttérzés mindig akad a teherbeesés rovatban. Mert sok a sorstárs, akik átérzik a gondodat.
2010. nov. 11. 11:15
 17/36 anonim ***** válasza:
52%

én irtam hogy leeshet a hő csak nem a legjobb. Javitok hogy számodra elfogadható legyen:

Lesehet, semmi alapja nincs hogy leesik a hő.

Remlélem igy már számodra is megfelelő a válasz.

Jól sejtem Neked is csak akkor jó egy válasz ha azt hallod amit szeretnél.

2010. nov. 11. 12:18
 18/36 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: jól értem egyébként az a gondod hogy az ovud után lesett a hőd és többen azt irták hogy nem jó meg nem kellett volna. Szerintem fogd a görbéd és vidd el egy dokihoz. Az a legtutibb. Akkor nem kell itt magad idegesíteni ilyeneken hogy ki mit ir. Ha felteszel egy kérdést benne van hogy többféle választ kapsz. Ha nem felel meg akkor csak egy emberrel beszélj : az orvossal.
2010. nov. 11. 12:22
 19/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, tul tengenek a hormonok? Mit mutat mara a gorbed?;) hogy veszed a batorsagot hogy valakirol egy ilyen kerdes es velemeny alapjan olyan velemenyt formalj, hogy "olyan vagy..." tudod milyen vagyok, ha erdekel egyaltalan? Tisztaban vagyok azzal mire Jo ez az oldal es minden valaszert halas vagyok, soha senkit Meg le nem pontoztam, es egy terhesseget mar ugy csinaltam vegig hogy sok erdekes tanacsot itt olvastam. Es ha hiszed ha nem, itt nem valaszt varok hanem "velemenyt". Nem zavar ha azt irjak nem volt ovum es esetleg Meg is volt. Tisztaban vagyok vele hogy amig nincs pozitiv tesztelest addig homero ide, homero oda, csak a Joisten tudja a valaszt. Es eppen ezert nem ertem a oxiskodast... Hogy mikor Meg az sem tudja biztosan hogy volt e tuszorepedes akinek a petesejt a petesejt a sajat tulajdona akkor miert irt "biztosat" mas,,, bar most sejtem, Talan mert van akinek annyi onbizalma vagy hogy ugy erzi itelkezhet. es ha hiszed ha nem, tenyleg koszonom a valaszt
2010. nov. 11. 13:28
 20/36 A kérdező kommentje:
Bocs a helytelen irasert, telefonrol irok...
2010. nov. 11. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!