Miért válaszolunk olyan kérdésekre amiben nem vagyunk tájékozottak?
Nekem erre a görbére egy napja például még azt mondták itt páran, hogy biztosan nem volt még peteérésem, mert a hőmérsékletem leesett az alaphő alá. Az ovuteszt és a nyák alapján a legalacsonyabb 36.00 hő után sejtettem én a peteérést és volt is itt aki tényleg tájékozottan azt mondta, hogy a 2.DPO-n sok nőnél még egyszer lemegy a hő. Ez egyébkén számtalan oldalon olvasható. Csak azért írom ezt, mert sokan kérdezik hogy leesett a hőm, talán nem volt tüszőrepedésem? Hogy volt e, azt csak 3-5 nappal utána tudjuk meg, közvetlenül utána tehát leeshet.
A ciklus.hu teljesen rossz helyre húzta, de az FF-en például meg lehet azt csinálni hogy kiváncsiságból beírsz előre napot hogy meg tudd mi lenne ha... Én ha pl. beírom még a holnapot ugyanilyen magas hővel, akkor oda húzza be ahol én is gondolom, a pozitív teszt utánra...
TEHÁT, NEM IGAZ AZ HOGY A TÜSZŐREPEDÉS UTÁN MÁR NEM ESHET LE MÉG A HŐ AZ ALAPHŐ ALÁ.
Igen, igen, így igaz, nyilván ez az oldal nem arra való hogy megoldjuk pl. a "hormonproblémákat". Lehet hogy tévedek, de nem azért van annyi "csalódott" nő és nem azért érezzük hogy "nehezen jön össze" mert már több lehetőség van a világban arra hogy foglalkozzunk vele, nem úgy mint anyáinknak.
Korán tesztelünk, így veszteségnek érezzük azt ami még meg sem történt, az internet segítségével tájékozódunk, számolunk, kalkulálunk... Persze ezeknek a dolgoknak előnye is van tudom, de legalább annyi vagy több hátránya is.
Szerintem ez egy nagyon előnyös oldal, ha valaki feléri ésszel azt amit már az előttem szóló is leírt: hogy ide bárki bármit leírhat. Szelektálni kell a válaszok között. Éppen ezért pl. butaságnak tartom megharagudni bizonyos válaszokra.
Sokszor egyébként azt látom, hogy nem is tanács kell, hanem tapasztalat vagy sorstársi együttérző mondatok. Ebből a szempontból pedig nagyon emberien működik a a GYK 'Teherbeesés' oldala.
Igen,igen! Itt lehet valóban jó tanácsokat is kapni, de engem is idegesítenek, a "késik a mensim már 3 napja, ilyen a folyásom, tesztet nem csináltam, terhes lehetek" jellegű kérdések!
Könyörgöm, azért találták ki a terhességi tesztet! Én van,hogy ilyenkor már alapból azt írom,hogy tuti az vagy! Ha neki ettől jobb!
én irtam hogy leeshet a hő csak nem a legjobb. Javitok hogy számodra elfogadható legyen:
Lesehet, semmi alapja nincs hogy leesik a hő.
Remlélem igy már számodra is megfelelő a válasz.
Jól sejtem Neked is csak akkor jó egy válasz ha azt hallod amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!