Miért hisznek itt annyian a diktatúrában?
Írjatok már egy olyan országot, ahol MOST jólét van, nincs hiány, sem politikai foglyok és diktatúra az államberendezkedés?
Be kéne már látni, hogy jólét csak demokráciában van, még akkor is ha a demokrácia sem a legtökéletesebb államforma...
"Ugye ezt a mázos dolgot te sem gondolod komolyan? Mert akkor a Sztálinizmus maga a megtestesült demokrácia"
jajj, de sz@r érv!
A sztálinizmus soha és semmiben nem hasonlított a demokráciára!
az alkotmányos monarchia viszont igen.
a tényleges hatalom már nem az uralkodó kezében van.
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:39"
Valóban az olaj miatt, de elfogadom érvnek.
eddig 1.
"os én az ilyenek miatt tényleg "kihátráltam" ugyanis nem süllyesztem magam egy ilyen vitába, ahol lényegében mindkét fél a nullán van!"
Miért is?
Hol nincs igazam?
"barátom, hallottál a weimari köztársaságról?"
Igen. És pont azért nem szeretem a demokráciát, mert mindig egy Weimari köztársaság-szerű torz államalakulat lesz belőle a legvégén.
A mostani európai és észak-amerikai országok, Dél-Korea, Japán már elkezdtek süllyedni, Dél-Amerikában már lesüllyedtek, Afrikában pedig nem is működik a demokrácia.
Csakhogy az a szomorú tény, hogy a te érveid sem különbek! Kettőnk közt pedig a különbség, hogy én tudom, mikor lehet még valamiből értelmes keret közt kiszállni, míg te nem! Elvakult vagy, véresen véded a vélt igazad, rendes tényeid nincsenek, tökéletes demokráciaharcos leszel te is!
Remélem azonban, hogy egyszer majd eljő a nap, és újra rend lesz! Balos rend! És a magadfajták majd megtanulják!
A részemről lezártam!
"A mostani európai és észak-amerikai országok, Dél-Korea, Japán már elkezdtek süllyedni, "
marha! hol süllyednek?
nézz már körül a világban mielőtt hülyeségeket beszélsz!
na jó, ha ennyi az összes érvetek, akkor azt hiszem látszik, hogy mennyi a diktatúra pártiak szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!