Vannak itt olyanok akik egyik pártnak se hisznek?
Figyelt kérdés
Olyannyira hogy ha most lenne választás akkor el se mennének szavazni?2011. febr. 1. 16:47
1/14 anonim válasza:
Feltétel nélkül, elvakult módon egyiknek se, de a kb. 100 párt közül tudnék választani.
3/14 anonim válasza:
Én megbízom a kétfarkú kutyában... ;)
4/14 anonim válasza:
Igen. Engem ezért sokan lehúztak, lepontoztak már a gyk-án. Valahogy olyan hangulat van, hogy ez nem tetszik az embereknek. Pedig ha belegondolunk, ezekre az emberekre, akik ma a magyar politikai "elitet" alkotják, én a gyerekem vacsoráját se bíznám, mert azt is ellopnák vagy elkúrnák. És hát látjuk mit műveltek itt az elmúlt 20 évben, mindegy, hogy ki kormányzott. Kell ennél meggyőzőbb érv?
5/14 anonim válasza:
Igen vagyok.:)
De elmennék, eddig is elmentem mindig, eztán is elfogok menni. A pártot pedig úgy választom ki, hogy az ígéretekből kivonom a látványosan populista-demagóg baromságokat és a fennmaradó dolgok alapján döntök.
6/14 anonim válasza:
Igen de mégis jobbikosnak vagyok megítélve,mert szeretem a hazám és nem szeretem a szépnépet aki lop csal hazudik.
7/14 Dick Esmen válasza:
"Én megbízom a kétfarkú kutyában... ;)"
Azokban én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!