A kuruc. Info-nak mi a célja?
Mikor, milyen esetben fejezné be a működését és a gyűlöletkeltést?
ha már kiirtottak minden zsidót, cigányt, négert stb.?
A legtöbb kommentelő szöges ellentétben áll azzal, amikor mosdatja magát az oldal vagy egy két publicistája, hogy ők nem utálnak minden zsidót...
Aki netalántán forrást követelne az nézzen fel az oldalukra nézzen bele a kommentekbe, hírekbe...
Akkor is lezsidóznak valakit, ha éppen egy hírről nem ugyanaz a véleménye, mint az oda írogató gyűlölködők többségének, abban az esetben, ha az ellenvéleményt formáló alapesetben szimpatizál a nemzeti radikalizmussal...
Arról nem is beszélve, hogy 3 kommentelőből hárman 3 nézetet vallanak a magyarság őstörténetéről...
Még ebben sem tudnak megegyezni...
"Tagadod-e hogy a legszentebb könyvükben le van írva fehéren-feketén hogy a nem zsidókkal=gojokkal mindent meg lehet tenni büntetlenül? "
Én ilyet sehol sem olvastam az ószövetségben.
"majd ezek után az úgynevezett igazságszolgáltatás futni hagyná őket megélhetési/gyerekcsíny felkiáltással,"
akkor hogy lehet, hogy tele vannak velük a börtönök?
ez így önellentmondás.
de most egy időre befejeztem
úgy látszik, itt is többségében a kuruc színvonal van jelen.
ma 16:00
Ezekkel téányleg nem érdemes vitázni kérdező! "szeressük a cigányokat" Ki a fasom ondta ezt? Egy qva liberálsitól nem olvastam vagy hallottam ilyet! Ne álltalánosíts ! Ezt igen! Először győzköd,hogy tzényeket ír a kuvuc ,aztán mondja,h propaganda,de akkor te is propagandát olvasol.... nagy érv. Aztán ugye a kurvuc Indexes cikkeket is közöl,maximum mellé írja ,hogy zsidó... ennyit róluk,agyatlan csürhe!
Fel nem foghatom, hogy miért hiszitek azt (meg még oly sokan a liberálisok közül is, hogy van a nemzeti radikális/kuruc vonal, meg a liberális vonal
mintha ezen kívül nem létezne semmi, minden dologra érvényes vagy működőképes válasza volna a két oldalnak...
nagy szerepe van ennek abban, hogy idáig jutottunk!
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:06
ezt direkt írtad így?
kiket akarsz lejáratni?
na, mindegy.
Alapvető emberi különbség van a normális ember és a jobbikos között:
" Ha te a feleségedet megcsalod,akkor pedig ne fogd a liberálisokra,hanem nézz magadba! Ennyi!
Ez a válasz 16%-ban hasznosnak tűnik."
Jó akkor a jobbikosok esetében,nem ők a hibásak,ha megcsalják a kedvesüket!! Ahogy Butaházira is biztos fegyvert fogtak,amikor a kedvesét megcsalta az igai ultrakonzervatív szernt harcos!
"majd ezek után az úgynevezett igazságszolgáltatás futni hagyná őket megélhetési/gyerekcsíny felkiáltással,"
akkor hogy lehet, hogy tele vannak velük a börtönök?
ez így önellentmondás.
Mért lenne önellentmondás? Igen is rengeteget futni hagynak! Pl. Kozák Rajmund.
Egyébként meg visszább kéne venni a liberálisoknak is mert az hogy néz ki hogy ha én mondok valamit=náci-fasiszta-rasszista-antiszemita-egyenruhásbűnöző beszéd, ha a liberálisok=európai-befogadó-rendes-jóságos-társadalomépítő?
Csak annyit akarok hogy a bűnözők legyenek megbüntetve, senki ne a máséból éljen és mindenkinek legyen munkája amiből él.
pl.: 63%-os már többször utalt más kérdéseknél a nők elhidegülésére, a családi kapcsolatok megromlására stb. Fraudot nem keverem bele, de lassan kibontakozik a jellemrajza:)) Kis logikával kitalálhatod, hogy miért radikalizálódott:)))
A kurucon már többször előfordult logikátlan, később megcáfolt és minden ténytől mentes cikk. Valamikor meg simán levesznek valamit az origo-ról és "kiszinezik" változatos ékes magyar szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!