A kuruc. Info-nak mi a célja?
Mikor, milyen esetben fejezné be a működését és a gyűlöletkeltést?
ha már kiirtottak minden zsidót, cigányt, négert stb.?
A legtöbb kommentelő szöges ellentétben áll azzal, amikor mosdatja magát az oldal vagy egy két publicistája, hogy ők nem utálnak minden zsidót...
Aki netalántán forrást követelne az nézzen fel az oldalukra nézzen bele a kommentekbe, hírekbe...
Akkor is lezsidóznak valakit, ha éppen egy hírről nem ugyanaz a véleménye, mint az oda írogató gyűlölködők többségének, abban az esetben, ha az ellenvéleményt formáló alapesetben szimpatizál a nemzeti radikalizmussal...
Arról nem is beszélve, hogy 3 kommentelőből hárman 3 nézetet vallanak a magyarság őstörténetéről...
Még ebben sem tudnak megegyezni...
"A gyűlölködő nácik önmagukat teszik tönkre ,ezenfelül megmérgezik a kacsolatot ember és ember között,ezenfelül,ha hatalomra kerülnének még sokkal súllyosabb bűnöket követnénekel! "
Például bevezetnék a helyesírás oktatást?
"Hmm... Tagadod hogy a hírekben szereplő bűntetteket elkövették? "
nem feltétlenül
ez összetett kérdés
könnyű így beállítani, hogy még én tagadok valamit és ők csak igazat írnak.
Leminősítették hazánkat a zsidók-- ezzel a szalagcímmel hoznak le egy hírt, mikor a moodys leminősített. ez azért erős csúsztatás
az is rendkívül törvénytisztelő, mikor kirakják mások magánadatait, arra bíztatván olvasóikat, hogy zaklassák a nekik nem tetszőket.
Korabeli lapszemléik is a "régi szép időket" idézik...
az itt a lényeg, hogy ők csak és kizárólag ilyen híreket (vagy önreklámot) raknak ki.
Továbbá átszerkesztik "kurucosra" a híreket.
"De nem minden cigány bűnöző! Nem is akarjuk mindet kiirtani. Én magam is ismerek néhányat akire ha valaki rosszat szólna, saját kezűleg verném pofán. "
Akkor miért szimpatizálsz olyanokkal, akik egyértelműen az összeset megölnék?
a mosdatásod fölösleges, bár nyilván ezt te is így gondolod az én véleményemről.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:42
Erről van szó, csak azért ilyen sokat per pillanat nem akartam leírni. De hagyd, nem érti meg, akkor sem érti meg, csak kötözködni fog továbbra is, mert élvezi.
amiket a zsidókról írsz
tehát azt állítottd, hogy a világon minden egyes zsidó felelős azért, amit a politikusaik elkövetnek?
mondjuk te is felelős vagy azért, amit Gyurcsány/Orbán stb. művel?
"Ha én fasiszta volnék, mindig zsidót ölnék,
Minden kommunistát agyonlövettetnék,
Nem kérdezném tőle, hát téged ki küldött,
Akkor lennék boldog, ha mindenki megdöglött!"
- Hatóságilag Tilos: Ha én
"Továbbá átszerkesztik "kurucosra" a híreket."
Néhány esetben talán... Sőt az is előfordul hogy túloznak.
De egy gyilkosságon pl. nincs mit átszerkeszteni, mint ahogy egy rabláson vagy nem erőszakon se.
De reagálj légy szíves a többi gondolatomra is!
Bizonyítsd be hogy tévedek!
"Tagadod-e hogy mint bankárok"
Csak zsidó bankárok léteznek, ugye?
"Tagadod-e hogy a legszentebb könyvükben le van írva fehéren-feketén hogy a nem zsidókkal=gojokkal mindent meg lehet tenni büntetlenül? "
ez is propaganda
semmi ilyesmit nem tartalmaz, állandóan vitakoznak még ők is róla, hogy mit tartalmaz..
"mert vagy elismered a fentieket mert tények, vagy nem és akkor felesleges... "
tehát ha nem hiszem el a propagandát, akkor felesleges
értem köszönöm
gyenge érvek
"többsége nem akar kiirtani senkit, csak szeretne békében biztonságban élni és nem szeretné látni hogy módszeresen kifosszák az országot és a népet. "
nézz bele a kommentekbe.
utána talán rájössz, hogy ez az állításod (sajnos) miért nem igaz
"Bár az előbbieket megfelelő távolságból elviseljük, az utóbbiak azonban nem valók erre a világra.
"
ebben teljes mértékben egyetértünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!