A kuruc. Info-nak mi a baja azokkal a romaszármazásúakkal is, akik rendesek?
Érsd:
Nem lopnak, nem garázdálkodnak
Pl. örömünnepet ültek, mikor Patai Anna kiesett.
És előszeretettel leb@ziznak mindenkit, akik nem Jobbikosok, még akkor is, ha az illető tagadja b@ziságát, vagy akkor is, ha erre semmi bizonyítéka nincs.
Pl:
Friderikusz, Mester Tamás
A kuruc.info-nak mindenki zsidó,b@zi és cigány.
Egyfolytában arról beszélnek, hogy a cigányok menjenek dolgozni, és hogy nem akarnak asszimilálódni, de egy kisleányt szomorúságán örömzenét járnak.
Ja, és nem vagyok b@zi,cigány és MSZP-s párti. A TV2-őt sem szeretem, sőt Friderikusz sem.
De kérdezem én, hogy illik valakit anélkül leb@zizni, lecigányozni, mielőtt meg nem győződnek róla?
Ha legalább lenne normális bizonyíték, de nincs.
Ezekkel a lépésekkel éppen azt érik el amit elakarnak kerülni: a magyarságot megosztják. Pedig az lenne a lényeg, hogy az egész magyarságot(mindenkit aki magyarként viselkedik) meggyőzék az igazukról, és ezzel felépíteni egy erősebb Magyarországot.
Ezzel a lépéssel, hogy lecigányoznak, leb@ziznak mindenkit, ezzel azt fogják előbb-utóbb elérni, hogy a rendesen viselkedő cigányok, és a leb@zizott nemb@zi magyarok külön országot fognak akarni, mint annak idején a románok, szlovákok, stb..
"Az arabok is legalább olyan károsak a világra mint a zsidók"
Az összes zsidó????
Gálvölgyi?
Hernádi?
Miért károsak?
Kifejtené valaki?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
Kezdek egyet érteni velem, de ez nagy csalódás nekem, mert eddig a kuruc.info-t úgy olvastam mint a szentírást.
Pláne, hogy egyfolytában azt szajkózzák, hogy a cigányok nem akarnak integrálódni, felhoznak példáknak rendes cigányokat(akik a Jobbikra szavaztak) és zengik, hogy milyen rendesek ezek a cigányok, de azok a cigány származásúak, akik mindent hátra hagytak, éppen olyan civilizáltak mint a Jobbikra szavazó cigányok, azokat megítélik, mert nem azt zengik, hogy "A Jobbik mindörökké", és azt sem, hogy "ezer évig éljen Vona Gábor"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!