Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Info-nak mi a baja...

A kuruc. Info-nak mi a baja azokkal a romaszármazásúakkal is, akik rendesek?

Figyelt kérdés

Érsd:

Nem lopnak, nem garázdálkodnak

Pl. örömünnepet ültek, mikor Patai Anna kiesett.

És előszeretettel leb@ziznak mindenkit, akik nem Jobbikosok, még akkor is, ha az illető tagadja b@ziságát, vagy akkor is, ha erre semmi bizonyítéka nincs.

Pl:

Friderikusz, Mester Tamás

A kuruc.info-nak mindenki zsidó,b@zi és cigány.

Egyfolytában arról beszélnek, hogy a cigányok menjenek dolgozni, és hogy nem akarnak asszimilálódni, de egy kisleányt szomorúságán örömzenét járnak.

2011. szept. 12. 19:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a Jobbikot, meg a szavazást egy lapon emlegetni is kár. Egy cigány meg könyörgöm ne istenítse a Jobbikot, ha már kiemelkedett akkor legalább több esze lehetne mint az átlag magyarnak.
2011. szept. 12. 19:44
 12/33 A kérdező kommentje:

Szerintem Magyarország, csak úgy tud megmaradni, ha nemzetállammá lészen. Ezt csak úgy érheti el, hogy az összes magyarországi kisebbség örömmel adjon fel minden ami nem magyar, és hozzájáruljon a magyarság építéséhez.

És ne az legyen írva, magyarokhoz, hogy:

1) zsidó származású magyar fizikus

2) roma származású magyar fiatalembernek/leánynak nagyon jó a hangja

3)horvát származású magyarnak a csirkéje belefúlt egy örmény származású magyar asszony kútjában

Hanem ezek helyett:

A magyar származású fizikus

magyar fiatalembernek/leánynak nagyon jó a hangja

stb.

Erre a nálunk élő kisebbségeket nem erőszakkal, hanem szeretettel kell meggyőzni, és barátsággal.

2011. szept. 12. 19:50
 13/33 A kérdező kommentje:

A holokauszt áldozatai helyet, magyar csaták, magyar áldozataira emlékezzünk.

Magyarországon ne holokauszt emlékművek legyenek, hanem mohácsi, nándorfehérvári, stb.

2011. szept. 12. 19:54
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel a hozzáállással sikeresen eljutott a Kuruc izé oda, hogy már azt sem érdekel amiben igazuk van.
2011. szept. 12. 19:58
 15/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, többet ne írjatok, mert úgy látom, hogy mindenki aki itt ír, csak provokátornak tart engem, olyannak aki feltett egy kérdést, amihez hasonló már több ezer van.

Bocsánatot kérek, ha valakit megsértettem, nem szándékos volt.

Továbbra is fogom olvasni a kuruc.info-t, mert úgy gondolom, hogy írásaiknak van valóságalapja, de nem fogok mindent elhinni amit írt, amíg meg nem győződök az igazságáról, és a kuruc.info mellett más hírportált is fogok olvasni, pl:hirkereso.hu

2011. szept. 12. 20:01
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy nem áll összhangban a két dolog, amit írsz. És ráadásul oltári nagy baromság. Magyarország nemzetállam, nonszensz hogy nem az. És ha a zsidó tudósokra akik Magyarországon éltek Magyarország büszkeségeként tekintesz, akkor miért nem tartod nemzeti tragédiának a holokausztot. Egyébként az is kvára nonszensz, hogy a Magyarországi kisebbségek adjanak fel mindent ami nem magyar. Legalábbis a te értelmezésedben. Ugyanis az én értelmezésemben igen is magyar dolog Magyarországon zsidónak, vagy cigánynak lenni. Ha meg nemzetállamokról beszélünk akkor szintén elképzelhetetlen, hogy ne legyenek eltérő kultúrájú kisebbségek.
2011. szept. 12. 20:03
 17/33 anonim ***** válasza:
64%
Fridi az rossz példa, mert annak a balesetin vartrák össze a seggét, egy csonka dugás után.
2011. szept. 12. 20:04
 18/33 anonim ***** válasza:
41%
20:04 és miért rossz példa akkor?
2011. szept. 12. 20:06
 19/33 anonim ***** válasza:
23%
Eztinkabb toluk kene megkerdezd.Nekuk mindenkivel bajuk van aki nemkopac es nem isteniti a nacikat igy a ciganyokkal is.
2011. szept. 12. 20:06
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

"De kérdezem én, hogy illik valakit anélkül leb@zizni, lecigányozni, mielőtt meg nem győződnek róla? "

az tökre nem érdekel, hogy ki milyen neműekre gerjed és szánalom, hogy sokan ezen agyalnak. A roma származást viszont meglehetősen nehéz nem észrevenni, ahhoz 99%-ban elég ránézni valakire :) A maradék 1% lehet az itt élő arabok, déli származásúak.

2011. szept. 12. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!