Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Info-nak mi a baja...

A kuruc. Info-nak mi a baja azokkal a romaszármazásúakkal is, akik rendesek?

Figyelt kérdés

Érsd:

Nem lopnak, nem garázdálkodnak

Pl. örömünnepet ültek, mikor Patai Anna kiesett.

És előszeretettel leb@ziznak mindenkit, akik nem Jobbikosok, még akkor is, ha az illető tagadja b@ziságát, vagy akkor is, ha erre semmi bizonyítéka nincs.

Pl:

Friderikusz, Mester Tamás

A kuruc.info-nak mindenki zsidó,b@zi és cigány.

Egyfolytában arról beszélnek, hogy a cigányok menjenek dolgozni, és hogy nem akarnak asszimilálódni, de egy kisleányt szomorúságán örömzenét járnak.

2011. szept. 12. 19:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen nyilvánosan mindenki tagadni fogja, úgyhogy akár pletyka is lehet.
2011. szept. 13. 16:01
 32/33 anonim ***** válasza:
90%

Semmi baja a rendes cigókkal.

Ha megfigyeled, gyakrabban olvasod a cikkeiket, rengetegszer odaírják, hogy:

"...tisztelet a kb. 1-5%-ot kitevő normális, fehér módra élő cigányoknak..."

Így, vagy valami hasonló formában.

2011. szept. 14. 22:39
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszélsz...

Én olvasom a kuruc.info-t néha, és még soha nem láttam olyat, hogy oktalanul lustáztak volna le cigányokat. Általában még videófelvétellel / képekkel is alátámasztják amit állítanak. Tényszerűen beszámolnak arról, ahogy bűnöznek a cigányok, a többi újsággal ellentétben MTI híreket vesznek át egy az egyben, sok esetben még egy saját korrekciót / kritikát is mellé írnak.

Egy szóval: a rendes cigányokkal ( ha van ilyen ) nincs baja senkinek. Rakja rendbe otthon az udvart, takarítsa ki a házat, taníttassa a gyerekeit és nincsen semmi gond.

Az igénytelenség és a szegénység közt ez a lényeges különbség.

2014. jún. 2. 03:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!