A kuruc. Info-nak mi a célja?
Mikor, milyen esetben fejezné be a működését és a gyűlöletkeltést?
ha már kiirtottak minden zsidót, cigányt, négert stb.?
A legtöbb kommentelő szöges ellentétben áll azzal, amikor mosdatja magát az oldal vagy egy két publicistája, hogy ők nem utálnak minden zsidót...
Aki netalántán forrást követelne az nézzen fel az oldalukra nézzen bele a kommentekbe, hírekbe...
Akkor is lezsidóznak valakit, ha éppen egy hírről nem ugyanaz a véleménye, mint az oda írogató gyűlölködők többségének, abban az esetben, ha az ellenvéleményt formáló alapesetben szimpatizál a nemzeti radikalizmussal...
Arról nem is beszélve, hogy 3 kommentelőből hárman 3 nézetet vallanak a magyarság őstörténetéről...
Még ebben sem tudnak megegyezni...
"De hagyd, nem érti meg, akkor sem érti meg, csak kötözködni fog továbbra is, mert élvezi."
Tehát ha nem egyezik a véleményünk, akkor az kötözködés...
Ó, bárcsak élvezném...
Hidd el, rossz nézni, ahogy generációk nőnek fel oktalan gyűlöletben, de mikor majd ráeszmélnek, hogy elpazarolták a fiatalságuk nagy részét, akkor már késő lesz!
"Nézd, ha ők tehetnek róla és meg is van rá a bizonyíték, hogy ők tehetnek róla"
az PRO-PA-GAN-DA, nem bizonyíték."
És az miért nem propaganda, amikor titeket a nemzetiszocializmus ellen uszítanak? Kérdezem én, miért csak az a propaganda, amit a gaz nácik mondanak?
Az nem demagóg és agymosó, amikor a cigányok 90%-a elviselhetetlen, undorító módon viselkedik, de szeressük őket, mert van az egész országban 7 darab, aki viszonylag normális? Az szerinted nem a propaganda hatása, amikor valaki ismer 50 cigányt, abból 45 úgy viselkedik, mintha valami vadállat lenne (a maradék 5 tűrhető), de ő nem tesz ellenük semmit, mert valami íratlan törvény a levegőben folyton azt suttogja a fülébe, hogy imádni kell őket és akárhány lányt molesztálnak a buszon, akárhány öreget ölnek meg, akárhány emberbe kötnek bele és fosztanak ki az utcán, őket akkor is tisztelni kell és hagyni kell a megnevelés helyett?
Ez nem propaganda?
Szerintem te provokálni jársz ide, mert normálisan gondolkodó ember, aki nyitott szemmel jár a világban, nem lehet ekkora marha. Ezért befejeztem veled.
"De reagálj légy szíves a többi gondolatomra is!
Bizonyítsd be hogy tévedek!"
már reagáltam
nem értetted amit írtam
A gyilkosságok, bűnök tények!
De ameddig a csapból is ez folyik náluk, attól
A: jobb nem lesz
az erőszak, erőszakot fog szülni. a bűnösöket meg kell büntetni, de nem kell mutogatni (ezt amúgy helytelenítem minden médiában, hogy a legtöbb hír erről szól)
B: azért az csöppet sem befolyásol ugye, hogy cigányokkal kapcsolatban csak ilyesmiről esik szó? azt a kevés pozitívumot anblock kihagyják, mert minek az?
nem illik bele a profilba, amivel az oldalt úgyis nyereségessé tudják tenni (el ne hidd,hogy szűkölködnek stb.)...
"Hidd el, rossz nézni, ahogy generációk nőnek fel oktalan gyűlöletben, de mikor majd ráeszmélnek, hogy elpazarolták a fiatalságuk nagy részét, akkor már késő lesz!"
Oktalan gyűlölet? Na, most már aztán elég volt...
"amikor titeket a nemzetiszocializmus ellen uszítanak?"
mert láttuk a megvalósítást
a mostani rendszer minden hibájával, töketlenségével együtt fényévekkel jobb, mint egy propagandisztikus, agymosó rendszer, melyben kiválasztottak üldögélnek a hatalomban!
"amiket a zsidókról írsz
tehát azt állítottd, hogy a világon minden egyes zsidó felelős azért, amit a politikusaik elkövetnek?
mondjuk te is felelős vagy azért, amit Gyurcsány/Orbán stb. művel?"
Mert az összes magyar felelős pl. a németek által a MÁV-tól rekvirált vagonok miatt? Ha igen, akkor meddig?
Az OTP is felel egy egykor létezett magyar bank állítólagos bűneiért?
Tehát akkor szerinted (szerintük) minden magyar bűnös, minden zsidó ártatlan?
"Akkor miért szimpatizálsz olyanokkal, akik egyértelműen az összeset megölnék? "
Mégis kivel szimpatizáljak? Akik a szavazatukért cserébe elnéznek nekik mindent? Azt hiszem hogy ha téged rabolnának ki, vagy esetleg bántalmaznák a családodat, majd ezek után az úgynevezett igazságszolgáltatás futni hagyná őket megélhetési/gyerekcsíny felkiáltással, akkor némileg kevésbé élveznék a szimpátiádat....
"Az nem demagóg és agymosó, amikor a cigányok 90%-a elviselhetetlen, undorító módon viselkedik, de szeressük őket, mert van az egész országban 7 darab, aki viszonylag normális?"
ez demagóg szöveg
aki a nácikat élteti, azzal nincs mit tovább tárgyalnom
Biztos "élvezi"...
"Szerintem te provokálni jársz ide, mert normálisan gondolkodó ember, aki nyitott szemmel jár a világban, nem lehet ekkora marha. Ezért befejeztem veled."
bizonyára
meghajlok nagyságos érveid előtt
"hogy imádni kell őket és akárhány lányt molesztálnak a buszon, akárhány öreget ölnek meg, akárhány emberbe kötnek bele és fosztanak ki az utcán, őket akkor is tisztelni kell és hagyni kell a megnevelés helyett? "
Ez hazugság
ilyesmire senki nem buzdít
továbbá te kollektív számokról és arányokról beszélsz, amit nem tudsz bizonyítani
"Mert az összes magyar felelős pl. a németek által a MÁV-tól rekvirált vagonok miatt? Ha igen, akkor meddig? "
nem
érted már, miről beszélek?
vagy csak a saját táborodon belüli véleményt vagy képes dekódolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!