Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a munkának,...

Szerintetek a munkának, munkahelyteremtésnek csak annyi a szerepe, hogy az embereknek legyen egy hely, ahol erőfeszítésért cserébe pénzt keresnek, vagypedig nevelő, jellemfejlesztő célja is van?

Figyelt kérdés
Ha te politikus vagy munkaadó lennél akkor csak azért teremtenél munkahelyeket, hogy az embereknek legyen pénzkeresési módszere, vagy azért is, hogy megneveld őket a munkával?
2011. okt. 12. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Dolgozni azért kell bazki, hogy értéket termeljünk, amit fel tudunk használni az életben. Étel, ruha, mosógép, tégla, ilyenek. Nem a jellemfejlesztésért meg a pénzért dolgozunk.

Te jó ég... -.-'

2011. okt. 12. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért teremtek munkahelyet hogy legyen profitom, aminek megfelelően fizetem az alkalmazottaimat, és a megrendelésnek "NEM AZ ADÓM MÉRTÉKÉNEK" megfelelően bővítem, fejlesztem a cégem!!!
2011. okt. 12. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el Marxtól a Bérmunka és tőke című kis brossurát (nem ugyanaz, mint a Tőke). Abból sokat lehet tanulni a munkáról, munkahelyről, munkabérről. Vagy csak olvass simán Kommunista Kiáltványt.
2011. okt. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!