A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?2011. júl. 21. 20:57
61/90 anonim válasza:
"A szegény az aki gyűlöli azt aki gazdag."
????????????????????????????????????????
Te nem vagy normális, és erre tanítod a gyerekeidet?
62/90 anonim válasza:
Kettő közülük már nagyobbacska. Nagyon jól neveltek, éppen arra próbálom őket tanítani hogy ne viselkedjenek a szegényebb gyerekekkel nagyképűen. Ők ezt meg is értik. Ennek ellenére a múltkor is sírva jöttek haza hogy elvették az órájukat, az uzsonnájukat, majd azt vágták a fejükhöz hogy majd vesz apád másikat úgyis gazdag. Mudri lav,nem tudom nálad mit jelent az hogy nem vagy szegény, de ha olyan szinten élnél mint én egész másképp gondolkodnál. Nem fogom kínai ruhában és cipőben járatni őket csak azért hogy megfeleljenek az elvárásoknak. És tudod ha a gyerekeimet valaki bántja, akkor azt is megbánja hogy megszületett. Olyankor visszaélnék a hatalmammal. Én jóra akarom tanítani őket, de nem minden áron. Ha bántani akarják őket, akkor védjék meg magukat. Ha ők nem majd én.
63/90 anonim válasza:
Te próbálod nem nagyképűségre tanítani őket? Ez komoly? Nem lehetnek nagy sikereid.
64/90 son of satan válasza:
Mudri lav,kolopelének igaza van. Én egy 40 éves üzletkötő vagyok, két gyerekem van, és hasonló helyzet nálunk is előfordult már velük, sőt még cifrább is. Amikor elkezdtem a karrieremet építgetni, és ennek egyre több volt a látszatja is (új ház, új autók, stb.) egyből beindult a helyi kocsma elitje, a segélyen élők hada, meg a környék nem módosabb rétege. Valamilyen szinten én megértem őt, hogy kissé elszakadt a cérnája.
65/90 anonim válasza:
Nem tanítom őket nagyképűségre. Viszont mindent megadok nekik az életben. Sokaknak ez már elég hogy csak irigykedni tudjanak rájuk már gyerekkorban is. Nem fogok úgy élni mintha nem volnék gazdag, és a gyerekeim sem olcsó cuccokban fognak járni, és mindenből a legjobbat fogják kapni. Ha ez valakinek nem tetszik, magasról teszek rá. Köszönöm, son of satan, ahogy mondod, elszakadt a cérna.
66/90 anonim válasza:
"A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?"
Nem
"Ha nem, miért nem?"
Az értékrendjük eltér az enyémtől.
67/90 anonim válasza:
03:39
Na ez gyors volt és határozott. :)
Miben nem értesz velük egyet? Nem vagyok jobbikos.
68/90 anonim válasza:
Én izs egy miliomosos vagyok mint kolópéló
ui:elnéjzést a hejesírási hibákért (a rabszolgám bilentyűzte be az szöveget,egy szegény semirevaló rabzolga)
69/90 anonim válasza:
A Jobbikra fogok szavazni, szerintem jár nekik egy lehetőség mindenképpen. Akik 2002-től 2006-ig az MSZP-re szavaztak, annak meg lett az eredménye, továbbá akik tavaly a FIDESZ-re, azok is most kezdik érezni, hogy lehet nem a legjobb helyre voksoltak. Egyébként ha valaki le mer pontozni, mert oda szavazok ahová én jónak látom, az takarodjon el az országból valami diktatórikus államba.
70/90 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló: osztom a véleményedet. Én is a Jobbikra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!