A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?2011. júl. 21. 20:57
11/90 anonim válasza:
Ahogyan azt tavaly is tettem, úgy a következő választáson is a Jobbik fogja megkapni a voksomat.
12/90 anonim válasza:
Az biztos! Elegem van a Figyesz posztkommunista diktatúrájából.
13/90 anonim válasza:
Egy külföldi is idetévedt. Vagy csak nem jártas még igazán Magyarországon.
14/90 anonim válasza:
Jaj hát megjött a mi kis újgazdag gyárosunk, már hiányoltam a képét.
15/90 anonim válasza:
"A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?"
Nem, ahogy eddig se szavaztam rá soha, fel se merült.
"Ha nem, miért nem?"
A Jobbik nem alkalmas az ország vezetésére, és ilyen ambíciója nincs is. A Jobbik egy cinikus heccpárt, amely rájött, hogy a bizonytalan helyzetű, képzetlen, a gazdasági válság által megviselt emberek ijesztgetéséből üzletet lehet csinálni.
Gyűlölet és félelem keltése a Jobbik módszere, a célja pedig néhány parlamenti mandátum és néhány jól fizető önkormányzati pozíció. Talán abban is reménykednek, hogy arab vagy orosz forrásból kaphatnak egy kis támogatást.
16/90 anonim válasza:
Se a következőnél, se a későbbiekben...
17/90 anonim válasza:
"Valahogy ezt a segélyező rendszert kellene megszüntetni."
Te melyik párttól várod ezt, ha nem a Jobbiktól?
18/90 anonim válasza:
Jelenleg a jobbikot támogatom, de a választás még odébb van, kitudja mi lesz még addig. Valamelyik pártnak a kisebbségi problémákat kellene megoldania de persze azt sem erőszakkal kéne. Majd meglássuk mi lesz addig.
19/90 anonim válasza:
Igen,jelen állás szerint a Jobbik fogja megkapni a szavazatom.
20/90 anonim válasza:
"Jaj hát megjött a mi kis újgazdag gyárosunk, már hiányoltam a képét" Milyen monitorod van neked, hogy látsz engem? Egyébként ezt a kifejezést hogy újgazdag még senki nem használta, szerintem nem vagy tisztában a jelentésével. 49 évesen több mint 25 éves múlttal ezt nem szokták így jellemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!