A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?
A legtöbb cigány gyilkosságért van börtönbe,és súlyos testi sértésért. Még szép,hogy azt nem ússzák meg.
De ha már itt tartunk :
A magyarok hány százaléka ül börtönbe mert cigányt ölt?
És a cigányok hány százaléka ül börtönbe mert magyart ölt???
"1. kimentem, sajnos épp felhősödik az ég, pedig előbb kisütött a nap egy pár percre...mi köze a zsidókhoz
2. olvastam újságot, többfélét is. mi köze a zsidóhoz?
3. boltban szoktam vásárolni. mi köze a zsidókhoz?
4. próbáltam állást keresni két hónap után találtam is anno..."
Pontosan erről van szó. Nincs konkrét bizonyíték, csak a turulbetyárok szajkózzák amit a kurucon olvastak.
Mostanában minden második fórumozó szajkózza, hogy így zsidók, meg úgy zsidók, de ha rákérdezünk, akkor csak annyi a válaszuk, hogy azt mindenki érzi, hogy így van és ne legyek naív. Ha ilyen jók a megérzéseitek, akkor akár Yodától át is vehetnétek a Jedi rend vezetését.
"A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:38" Mit nem adnék hogy egyszer szemtől-szemben lehessünk. Elhallgatnál örökre. Az életben nem szoktam hozzá az ilyen beszólásokhoz. Persze nem is a szegény rétegből áll a baráti köröm. Ők is pont ezért utálják a szegény embereket, mert csak okoskodni tudnak állandóan meg beszólogatni. Ez sokkal undorítóbb, mint az én büszkeségem a munkámra. Vagy ha úgy tetszik, hencegésem.
"Ők is pont ezért utálják a szegény embereket, mert csak okoskodni tudnak állandóan meg beszólogatni."
Erre csak annyit mondanék: szegény embert az ág is húzza, vagy inkább itt még a kolopele is húzza. Hogy lehet ilyet mondani, hogy utálom a szegényeket? Na húzz el a büdös p*csába te rohadt p*csfej!!! Nem minden szegény tehet róla, hogy az. Én nem vagyok szegény, de amit te csinálsz az már túlzás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!