A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?
Elindul a személyeskedés,
A többi innentől már fingeresztés...
23:19es
4 gyereked van mégis a jobbik ellen vagy akik a cigánybűnözésnek akarnak végetvetni???
23:19es
De láttom te is cigány vagy. Mert a cigányok hívják a magyarokat kampónak is.
Nem szavaznék rá, ahogy idén sem tettem.
Egyszerűen nem szavazok, mert hamis a jelenlegi rendszer. Terveim szerint, ha történik majd valami forradalom, amikor megjön a magyar nemzet esze, akkor ott leszek és harcolok, de ami jelenleg van, az egy vicc.
És nem fogok csak azért szavazni valamire, mert az a "kisebbik rossz". Számomra csakis jó és rossz létezik, köztes állapot nincs.
Lehet választani úgymond kisebbik rosszat, de az soha nem egészséges megoldás, mert csak egyszerű gőzlevezetésre jó. A kisebbik rossz megválasztása esetén megoldódik a 100 problémából 10 és azt úgy tárják elénk, mintha mindenre megoldás született volna. Ilyenkor az emberek lenyugszanak s elkényelmesednek, nem veszik észre, hogy fennáll még a maradék 90% baj, amire egyáltalán nem született megoldás és abban vesznek el.
ma 23:19
Nem tudhatod,hogy a gyermekeid közül mind sikeres lesz-e,cigánymentes övezetben nő fel,fog lakni.Vagy épp annak a gyermeke.Így ha durva is,megtörténhet.Lehet,annyi pénzt megtakarítasz jó szülőként,de mint vállalkozó tudhatod,hogy könnyen jöhet,könnyen mehet a pénz,és bajba kerülhet majd.(Ne adja az Isten)
Attól,hogy te nem érzed át a súlyát ennek,még lehet komoly.
15 éves koromban,fényes délután 4 órakor,az itteni kisegítőiskolából ballagtak haza 12-15 fős csoportokban a cigányok,(legtöbbször elkerültem,de aznap kifogtam őket.)
Kavicsokkal,kövekkel,és amiket a földön találtak,azzal dobáltak meg.A szemöldököm felrepedt,és adjak hálát az Istennek,hogy nem a szememet ütötték ki?:)-Vagy épp miért akkor mentem haza?-Nem tehetek róla,hogy 800 méterre van az az iskola tőlünk.
Öcsémet 2 évvel ezelőtt aki most 13 éves,egy cigánytelep melletti utcában,boltból hazajövet,bicikliről rántották le,és verték meg 500 forintért.
3 kút van az utcánkban.Hazajövet minden áldott nap,az összeset teljesen kinyitják,és otthagyják.Ez is civilizált viselkedés.
A mi utcánk mögött van egy cigánytelep.160 ház van az utcánkban,egy zsákutca.Utána már szántóföld van.Minden család a cigányok miatt tövises,szúrós bokrokat,és fákat ültetett a kert végébe,hogy ne jöjjenek fel a cigányok.Ezeket idővel kivágták sorban mindet.Mi épp itthon voltunk amikor elkezdték a miénket kivágni.Lementünk,és halálosan apukámat megfenyegették,hogy jobban jár,ha visszamegy az udvarra.
Szóval szép lassan kivágták az összes fát,majd egyik szomszédunkban a kutyát AGYONVERTÉK(!!!),hordótól kezdve,mindne mozdíthatót elloptak,másik szomszédomban,kb 150 méter hosszan,az összes krumplit kiásták.
II.Rákóczi Ferenc Szakközép és Szakiskola-Kisvárda:
Egy testnevelés tanár az első emeletről ugrott(!!!) le,mert a tanári szoba előtt,a felbőszült cigány szülők nekirontottak késsel,pajszerrel,(remélem tudod mi az).-Indok?-A gyerek nem járt be testnevelés órára,soha,ezért félévkor megbuktatta,és kezdeményezte a helyi jegyzőnél,hogy pereljék be a szülőket vagy nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni.
Személyes tapasztalataim Szabolcs megyéből.
Ha kíváncsi vagy még nyugodtan írhatok neked regényt még ezekről.18 éves vagyok,ha gondolod,egy két kortársam,ha adsz egy e-mail címet(felőlem lehet épp most frissen kamuregisztrált),fognak neked írni,milyenek ezek az emberek.
Elhiszem,hogy gazdag,okos,talpraesett ember vagy,de ne nyilváníts véleményt olyan dologról,amit nap mint nap nem élsz át.
Köszönöm a szabolcsiak,és akár a borsodiak nevében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!