A következő szavazásnál a Jobbikra szavaznátok?
Max. állampolgárságilag. Számomra a magyarság nem ott kezdődik, hogy az van a személyimre írva, hogy állampolgárság: magyar. (és mielőtt jön a flame, nem is ott,hogy szittyaság rulz.)
A ma regnáló parlamenti pártokat a Jobbik kivételével a zsidó oligarchák irányítják. Szomorú, de igaz...
Az állampolgárok mitt tudnak tenni te buta??
Ha megvéded magad egy cigánnyal szemben már leakarnak sittelni rasszizmusért.Álami szervezeteknek nem sikerül összefogni megfékezni őkett,hogy sikerülne egyszerü halandó álampolgároknak.
Mudri Lav: Menj ki az utcára nézz körül, olvass újságot, vásárolj a boltban, vagy próbálj meg állást keresni.
Így hirtelen ennyi bizonyíték jutott eszembe.
"A ma regnáló parlamenti pártokat a Jobbik kivételével a zsidó oligarchák irányítják."
akkor a Jobbikot meg a palesztinok és egyéb muzulmán országok :)
"Ha megvéded magad egy cigánnyal szemben már leakarnak sittelni rasszizmusért."
ez baromság, szerinted miért vannak tele a börtönök cigányokkal?
azt felejtitek el mindig mikor itt sírtok, hogy nem védekezhettek, hogy a börtönök ennek dacára tele vannak cigányokkal...
nem pártok mögé kell menekülni, hanem kiállni magatokért! Nem egy párt dolga, hogy rendezze a cigánykérdést!
"Menj ki az utcára nézz körül, olvass újságot, vásárolj a boltban, vagy próbálj meg állást keresni. "
1. kimentem, sajnos épp felhősödik az ég, pedig előbb kisütött a nap egy pár percre...mi köze a zsidókhoz
2. olvastam újságot, többfélét is. mi köze a zsidóhoz?
3. boltban szoktam vásárolni. mi köze a zsidókhoz?
4. próbáltam állást keresni két hónap után találtam is anno...
"Ezerszer inkább ők,mint egyszer a zsidók."
értem, tehát muszlim rabságban akarsz élni.
okos jobbik szavazó vagy te :D
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:58
Hogy álmodozó kisgyerekké változzak vissza, mint te?
kösz, nem
inkább állok a valóság talaján.
de nem azon a valóságén, amit a kuruc a számba adna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!