Hogyha a parlament "valóságshow" lenne, milyen sorrendben, és kiket szavaznátok ki a parlamentből?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 16:46
1/9 anonim válasza:
mekkora hülye kérdés:D
én csak pár fideszest, hogy ne legyen meg nekik a két harmad
2/9 anonim válasza:
Voncsit, Elődkét, meg azt a Zagyva vízvezeték szerelőt...
3/9 anonim válasza:
VOlt a "Celeb vagyok ments ki innen" show. Abba az volt, hogy akire a legtöbben szavaztak az jött haza Afrikából. Lehetne ilyen politikusokkal is. AZ összeset elküldjük Afrikába (persze lakatlan helyre, hogy ne rontsanak az ottani helyzeten még jobban) és akire a legtöbb szavazat érkezik az jön vissza. A csavar ott lesz, hogy az a számítógép ami a szavazatokat összesíti nem lesz bekapcsolva így nem tudjuk kinek kell visszajönni. Hogy a többit ne érje hátrány senki sem jön vissza.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem is rossz.
Esetleg aki gyorsabban fut a gepárdnál, és jobban úszik mint a krokodil, az visszajöhet, ha élve visszaér. :)
2011. szept. 21. 17:45
5/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk a vízvezeték szerelő tényleg teljesen felesleges oda.
Ennyi erővel én is ülhetnék a helyén, vagy bárki aki tud ostort csattogtatni...
2011. szept. 21. 17:47
6/9 Tetszik a válasza:
Tehát cserépszavazást akarsz bevezetni? Én mindegyik nevét beleírnám, cserélném az egész "stábot".
7/9 anonim válasza:
Én kezdeném az első sorban ülőkkel, majd úgy jöhetnek a többiek.
Persze a végén csak egy maradhat aki mindent visz:D
9/9 anonim válasza:
Nekem ez lenne a sorrend:
Orbán
Matolcsy
Hoffman
Szijjártó
majd a fidesz és a jobbik nagyrésze
Lehet lepontozni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!