Mit vartok ezektol az emberektol? Ti mit tennetek a gyongyospataiak helyeben?
Sokan tamadjak a gyongyospataiakat, h a faluba hivtak anno a Gardat.
Toluk kerdeznem, h miert, mit vartatok?h az embereknek nem lesz eleguk abbol, h allandoan lopnak, beszologatnak stb a romak?h nem lehet veluk egyutt elni?a rendorok meg lesz.arjak az egeszet?
Ti mit tettetek volna?turtetek volna tovabb, h a kertedbol kilopnak mindent?
"nnyi felhasználó szapulja a gyöngyöspataiakat meg a gárdát"
sohase hazudj, mert az hiteltelenné tesz.
Senki nem a Gyöngyöspataiakat szapulta (csak akkor "szapultam" őket, mikor te azt írtad, hogy feladták, amit nem lenne szabad)
Van akinek nem tetszik, hogy mindenből a politika próbál hasznot húzni (lásd: Gárda)
ezt értheted, mind a baloldali jogvédőkre, mind a Jobbikra.
Remélem így már világos az álláspontom.
Hihetetlen:)
Mégis itt vagy? és ez kit érdekel? azt hiszed, h mindenki ilyen lazán veszi, azt, ha megverik?
Meg ha szerinted így kell hozzáállni akkor miért baj, h lement a gárda? a cigányok is túlélték nem? akkor hívhatjuk legközelebb is igaz?túl fogják élni:)
Igen,kifelejtettem, nem fogok mindent leírni, mert kb. a kutya nem olvasta volna el a kérdést, bár már így is vészes, mert tele lett offolva egyesek élénk fantáziája miatt.
És nem jól tudod, nem 90%-a, hanem 105% magyar:)
"azt hiszed, h mindenki ilyen lazán veszi, azt, ha megverik?
Meg ha szerinted így kell hozzáállni akkor miért baj, h lement a gárda? a cigányok is túlélték nem? akkor hívhatjuk legközelebb is igaz?túl fogják élni:) "
Ez nem lazaság kérdése, hanem akaraté.
Ki védte a cigányokat?
én csak a Gárdát nem bírom, mert politikai érdekből "segít" (egyébként visszájára is fordulhat a dolog).
Miért hazudsz állandóan?
"A rendőrség nem tud mit tenni, nincs eszköz a kezében, kiröhögik... Ezzel ellentétben, ha egy SZJPE polgárőr vagy egy csendőr megjelenik, ott rend van."
na ez gáz, mert ennek fordítva kell lennie! A rendőrnek van nagyobb tekintélye, nem a polgárőrnek. A polgárőr nem is cselekedhet, csupán kíhívhatja a rendőröket és ott tarthatja a renitenseket...
szóval ez furcsa...
"
És nem jól tudod, nem 90%-a, hanem 105% magyar:)"
he?
tudsz te százalékot számolni?
2001-ben a település lakosságának 88%-a magyar, 12%-a cigány nemzetiségűnek vallotta magát.
"És az SZJPE polgárőr kihívja a rendőrt... hidd el"
De mosat mondtad, hogy a rendőrnek nincs tekintélye...
furcsa ellentmondásokba keveredsz...
az RTL Klubbal meg ne nekem példálózz, nem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!