Mit vartok ezektol az emberektol? Ti mit tennetek a gyongyospataiak helyeben?
Sokan tamadjak a gyongyospataiakat, h a faluba hivtak anno a Gardat.
Toluk kerdeznem, h miert, mit vartatok?h az embereknek nem lesz eleguk abbol, h allandoan lopnak, beszologatnak stb a romak?h nem lehet veluk egyutt elni?a rendorok meg lesz.arjak az egeszet?
Ti mit tettetek volna?turtetek volna tovabb, h a kertedbol kilopnak mindent?
"Tehat akkor allithatjuk, h ha Teged megkerdeztek volna, akkor azt mondtad volna, h ne, ne jojjenek a gardistak?
Akkor is, ha mar megeroszakoltak volna a gyerekedet?
Mert ez politikai szervezet es nem kell?"
A rendfenntartás a rendőrség feladata, nem magánhadseregeké. Az ő munkájukat tudják segíteni olyan emberekből álló polgárőrségek, akik ismerik a környéket, a helyi viszonyokat. És igen, ha megkérdeztek volna, azt mondom, hogy nem kell oda Gárda. Szerveződjön ott polgárőrség a helyiekből.
"Szerveződjön ott polgárőrség a helyiekből."
Szerinted nem történt meg?
Csak gyorsan fel is oszlott, mert egy tagját megverték a tevékenységük miatt.
SZal kíváncsi vagyok, h ezek után is azt mondanád e, amit olyan határozottan állítasz:)
"Szerinted nem történt meg?
Csak gyorsan fel is oszlott, mert egy tagját megverték a tevékenységük miatt.
SZal kíváncsi vagyok, h ezek után is azt mondanád e, amit olyan határozottan állítasz:)"
Erről nem hallottam, van erről valamilyen forrásod?
De amúgy igen, ugyanazt mondanám. Ha valakit megvertek, akkor feljelentést kell tenni, átadni a bíróságnak.
Meg amúgy is, ha a Gárda kimegy, akkor őket nem vernék meg? Vagy ők vernék meg a helyieket?
Nem véletlen, hogy törvények vannak, és az államé az erőszakszervezet monopóliuma... Ha ezt áthágjuk, akkor olyan lavinát indíthatunk el, amit nem tudunk megállítani.
"Erről nem hallottam, van erről valamilyen forrásod?"
Persze, a net tele volt ezzel, hogy xy lakos kapott két pofont...gondolkozzál már el mikor ilyeneket írsz.
És igen, el tudom képzelni, h miután ellopták a termést, amiért megdolgoztál, majd jól elverték a fiad, plusz miután próbálnál fellépni ellenük ezzel a polgárőrködéssel és aztán még téged is lepofoznának, (amiből persze semmi nem lesz, mert még a könnyű testi sértés kategóriába se fér bele az, hogy kapsz két tenyeres pofont, legalábbis arról nem tudsz látleletet venni)
azt mondanád a gárdának, hogy kössz nem, semmi gond nincsen, előfordul az ilyen, a gyereket meg ha még egyszer megverik hát na, nem belefér?:)
Naaa neeeeeee:D
Ugye nem gondolod ezt komolyan:D
De tudod mit? elhiszem neked, hogy te ezek után hazamennél és megnéznéd a barátok köztöt és élnéd tovább az életed:D
"Csak gyorsan fel is oszlott, mert egy tagját megverték a tevékenységük miatt. "
akkor az elég töketlen polgárőrség, ahol egyet megvernek és rögtön fel is adják, ahelyett, hogy összefognának...
egyébként az ilyen leírások után nem csodálkozom, hogy idáig kanászodtak a cigók...
ennyire töketlen bandát...
még arra sem képesek, hogy visszaüssenek.
az pedig mesebeszéd, hogy csak a magyart vennék elő.
lósz@rt mama!
a cigót ugyanúgy elő fogják venni. miért is vannak velük tele a börtönök?
Jól van látom nagyon kemény van a gép mögött:)
Megnézném mit szólnál hozzá, ha elkapnának 4-en, te meg ott állnál egyedül:)
Főleg, h kés is előkerült és azzal fenyegették meg, h legközelebb meg is ölik a fiát meg a családját.
De tudom, te lementél volna egy magad és szét vágtál volna mindenkit a soron:D
Szal ne haragudj, hogy nem született mindenki rambónak, mint te és félelmében a gárdának szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!