Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre egy olyan Magyar miniszt...

Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 8. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
28%
Ezt linkeld be légy szíves, hogy 350 embert foglalkoztatok. Ilyet én soha nem írtam. Várom a linket.
2011. júl. 13. 12:44
 62/71 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és soha nem töröltettem senki hozzászólását. Az inkább a moderátorok műve lehetett.
2011. júl. 13. 12:46
 63/71 anonim ***** válasza:
Valami olyasmit írtál, hogy ha te "megpusztulsz" ,akkor megy veled 350 ember, mert annyinak adsz munkát. Ha lesz egy kis időm, és a megválaszoltjaim között még megvan, akkor megkeresem.
2011. júl. 14. 11:55
 64/71 anonim ***** válasza:
Feltétlenül keresd meg, mert erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Ha tényleg így van az véletlen elírás volt.
2011. júl. 14. 14:12
 65/71 anonim ***** válasza:
Jobbikos stílus.
2011. aug. 5. 21:12
 66/71 Whayv válasza:

Kedves kolopele!

Nem akarlak elítélni emberi szempontból, mert nem ismerlek, és nem szeretek így ítélkezni. Az, hogy gazdag vagy-e vagy sem, az engem nem érdekel. Azzal sem foglak vádolni, hogy csak felvágásból mondtad, hogy támogatod a beteg gyerekeket, mivel nem tudhatom, mi az igazság. Ha tényleg így van, és őszinte szeretetből teszed ezt, akkor elismerésem, ha hazudsz, vagy csak jó színben akarod magad feltűntetni, akkor úgyis a saját lelkiismeretednek kell elszámolnod.

Azt mondom, büszke lehetsz magadra, amiért okos vagy, meg kitartó stb. akármi is kellett ahhoz, hogy idáig juss. Viszont a stílusodból mindenképpen levonható a következtetés, hogy lenézel másokat. Most tök mindegy, hogy az illető azért nem vitte sokra, mert nem volt elég okos, vagy csak bármilyen okból kifolyólag nem volt lehetősége a felemelkedésre.

Nekem például nagy fáj látnom, hogy sokan ennyire lenézik a szegényeket, én pl. még "gyerek", azaz tanuló vagyok, de azt én is látom, hogy anyukám férfihoz méltó fizikai munkát végez minimálbérért, és belebetegszik, ő egy szóval sem panaszkodik, mert értünk teszi...de szerintem, ha egy mód van rá, tiszteljük ezeket az embereket is. Azt is írtátok már többen, hogy a gazdagok viszik előre az országot, ők vannak a piramis tetején, és húznak minket előre...ez igaz, csakhogy a piramis alja is fontos, hiszen anélkül összedőlne az egész! Nagyon helyes, hogy a te gyáradban nem minimálbérből élnek az emberek, illetve hogy nem bocsátottad el őket bármiféle kisebb válság miatt...de nagyon sok helyen viszont így történt, nem csak mese, mert ismerek ilyeneket! Ezek az emberek, akiknek a fizetésük a minimálbért alig haladta meg 5000 Ft-tal, mostmár pedig csak 2000 Ft-tal, ezektől nem várhatod te sem, hogy istenítsék azt a rendszert, amelyik ezt a kis pénzt elvette tőlük! Ahogy egy előttem lévő írta, 1milliós fizunál nem számít az a plusz 10-20ezer, viszont minimálbérnél még ez a pár ezer forint minusz nagyon sokat számít! Ezek az emberek nem fogják azt mondani, hogy húú de isteni ez az egykulcsos szja, még akkor sem, ha ez a gazdaság szempontjából előnyös, vagy hosszú távon jövedelmező (erről inkább nem írnék, mert nem vagyok se gazdaságpolitikus, sem bármi hasonló).

Én viszonylag szegény sorból származom, számomra ez megbélyegzi az életemet, kialakítja a gondolkodásmódomat (ahogy sokan mások is így vannak vele)...személyszerint nem tehetek róla, hogy ilyen helyre születtem, de mondjuk nem is bánom, mert úgy érzem a szívem a helyén van, és csak ez az egyetlen, ami számít.

Az szja-val kapcsolatban még annyit, hogy ha a gazdagoknak még több jut, a szegényeknek meg még kevesebb, akkor csak tovább nő az egyenlőtlenség. Én mindig a pénzügyi egyenlőség pártján álltam (nem teljes egyenlőség, mert az lehetetlen, de legalább közelítsük meg, amennyire tudjuk)..kövezzetek meg, ha ez nem helyes... :S

Az, hogy én mire vittem, vagy mire nem, az még a jövő kérdése, szóval ezt egyelőre hagyjuk ki a témából. Én hiszek abban, amit mondasz, hogy ki lehet törni (erre fogok nyilván törekedni), de azzal is tisztában vagyok, hogy van, akinek tényleg nincs erre lehetősége! Ahogy előttem írták, ha olyan egyszerű lenne, akkor mindenki ezt tenné. (Nem mellesleg, valakinek az aljamunkát is el kell végezni, olyan nincs, hogy mindenki vezérigazgató.)

20/l

2011. aug. 27. 12:20
 67/71 Whayv válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy fogalmam sincs, azért ilyen lenéző-e a stílusod, mert tényleg úgy gondolod, hogy aki nem ért el semmit, az egy nagy nulla..vagy ennyire felidegesítettek a gyk-s emberek, akik nem értenek egyet veled, és ezt a véleményüket némileg támadó módon fejezik ki?
2011. aug. 27. 12:24
 68/71 anonim ***** válasza:
Kedves Whayv! Ha meg akarod ismerni az igazi énemet, amilyen valójában vagyok, akkor jobb lenne priviben, mert itt csak offolás lenne, azt meg kilőhetik. Általában késő esténként van több időm, ha akarod beszélgethetünk. Addig is szia.
2011. aug. 27. 13:26
 69/71 Whayv válasza:

Kolopele!

Levelet írni max. te tudsz nekem, mert nálad nincs engedélyezve (vagy én vagyok a vaksi).

2011. aug. 28. 15:47
 70/71 anonim ***** válasza:
Tudom. De küldtem egy linket, abból most már te is tudod. Szia.
2011. aug. 28. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!