Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?
2011. júl. 8. 21:00
31/71 A kérdező kommentje:
"Csődhelyzetbe viszi az országot!!"
7.44 Légyszives mond el nekűnk nagytudású barátunk, hogy hogyan lehetne az országot a kakból kiemelni? Adjál légyszives ötleteket a vezető politikusainknak, hiszen te jobban átlátod a helyzetet mink ők! Hatalmas tudásodal biztos felemelkedne az ország!
2011. júl. 9. 14:30
32/71 A kérdező kommentje:
Ha ma elűltetek egy gyűmőlcsfát, holnap még nem lesz rajta termés! Az ország gazdasága jó irányba halad, hogy a gyümőlcs beéredjen még sok idő kell!!!
2011. júl. 9. 14:35
33/71 anonim válasza:
Köszönöm hogy azon ritka emberek közé tartozol aki nem ellenem van, kedves kérdező. Ez itt a gy.k. - n ritka és felemelő pillanat. Kár hogy kevés ember van itt akikkel értelmesen lehetne beszélgetni, és csak nézd meg jól: Aki ellenem ír, vagy Orbánt szidja, az 100 % - os értékelést kap. Csodálkozol, hogy egy helyben topog ez az ország? Ha valaki végre tenni próbál valamit érte, azt máris támadja a sok ellenzéki fanatikus, akiknek ugyan egy kormány sem lenne jó, de mivel most a Fidesz van, őket szidják, ez a trend. Ez a nép nem érdemel semmi jót, kezdek végleg rájönni. Majd a következő választáson kiderül, hogy ki mellett marad meg a többség.
34/71 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a közvéleménykutatások szerint a Fidesz még mindig 50% feletti támogatotságot élvez. Úgy látom csak ide járnak olyan emberek akik csak szidalmazni tudnak!
2011. júl. 9. 15:54
35/71 anonim válasza:
Jól látod kérdező. Nekem itt sem szabadna lennem, legalábbis már többen megkérdezték hogy én minek írogatok itt. Vajon hol van az megírva hogy elégedett ember nem lehet rajta a gy.k. - n? Meg olyan aki nem szidja folyton a Fideszt? Én úgy hiszem a két harmados többség ugyan veszélyben van, de a győzelem nem kétséges. Bár ha csak ez a pár ember elégedetlenkedik ennyire, akkor még a két harmad sem kizárt.
36/71 A kérdező kommentje:
Ezek az emberek gondolom azt hitték, hogy majd pár hónap alatt kánaán lesz az országban! Rájöhetnének már hogy, nagyon sok munka és idő kell ahoz hogy az ország talpra áljon, az ezért hozott intézkedések, átalakítások nem mindenkinek tetszenek. De jó irányban haladunk!!!
2011. júl. 9. 16:16
37/71 anonim válasza:
Így van ahogy mondod. Nem tudom hány éves vagy, hogyan élsz, de az ilyen hozzáállású emberek megtalálják a számításukat az életben. Bár lehet hogy már meg találtad.
38/71 anonim válasza:
"Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?"
Nem Magyar, hanem magyar. Nem miniszterelnők, hanem miniszterelnök. Amúgy igen.
39/71 anonim válasza:
ma 15:54
A választás előtt itt kb. 70% jobbikos, 20% szoci volt. A gyk-használók összetétele erősen eltér a lakossági átlagtól.
40/71 compactegon válasza:
senki sem hitte (volna), hogy kánaán lesz az országban, akinek van kicsivel több agya, mint Forrest Gump-nak. de nem kellett volna azt hazudnia (munkahelyek, közbiztonság stb....)ja tudom...nem látta még át, hogy a nyavalyás szocik mennyire csűrték el az országot. ugyan :) ja és nem vagyok egy párt híve sem, igazából k&rva mindegy ki van hatalmon, ha eddig nem tűnt volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!