Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?
Ez az, jól megaszonta az Orbán Brüsszelnek! Tökös legény ez, vazze, ilyen kell az ország élére... (Mintha hallanám a sok fideszbirkát bégetni)
Csak az a gond, hogy az országot, a magyar népet az égvilágon senki sem kritizálta. Orbánt kritizálták, a pökhendi, hazug, kétszínű politizálása miatt. Úgyhogy engem nem kell megvédeni, köszönöm, senkitől, sőt, egyetértek azokkal, akik Orbánt lehordták. A "kokival" meg a "sallerokkal" egyet bizonyított be a miniszterelnökötök: hogy mekkora tuskó, balkáni parasztgyerek, akit Európában (se még Moszkvában és Washingtonban) sem vesznek komolyan.
Orbán ezzel a beszéddel nem az országot védte meg,hanem saját magát járatta le a világ előtt.
Ilyen alpári hangnemet és stílust nem csak a diplomáciában,de egy családban sem engedne meg senki. Ez csak a kocsmában dívik.
Kolopele. Észrevehetnéd már,hogy az ország többsége nem milliomos,mint te! Értetek valóban sokat tett Orbán,de az ország többségének nem! Szétverte a jogállamot,csak a saját hatalmával törődik,nem az ország érdekeivel.
Előfordulhat még,hogy erre te is rájössz majd. Sok mindent láttam már életemben,tudom,hogy a szerencse forgandó.
Nem vagyok rád irigy,nem élek minimálbérből,nem vagyok szoci,de látom,hogy mi folyik ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!