Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre egy olyan Magyar miniszt...

Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 8. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
35%
Végtére is annyi igazság van abban amit mondasz, hogy akik tudnak az életben boldogulni, azoknak egy demokráciában mindegy hogy ki kormányoz, leszámítva persze ha a jobbik lenne az. Aki meg képtelen magával mit kezdeni, annak úgysem volna jó csak egy olyan kormány, aki mindent ingyen adna. Csak mégis az a különbség hogy a Fidesz harcol a magyarokért, nem úgy mint a többi párt. És az olyan emberek, akik dolgoznának, de nem tudnak hol, azoknak most majd lesz rá lehetőségük.
2011. júl. 10. 13:13
 42/71 anonim ***** válasza:
link van a beszédről? szeretném megnézni
2011. júl. 11. 12:22
 43/71 anonim ***** válasza:

13:13

-de hol dolgoznának??

Munkahelyteremtés??, csak szöveg, a választásra volt jó,

várjunk 1évet!

De most sem rózsás a helyzet! Fiatalok 350nettóból, hogy tudják, meg kezdeni az életet,élni(ház,gyerek,rezsi?!).

Nem az országért kell kiállni hanem az emberekért,

orvosok,alacsony nyugdíjak, kilakoltatás, cigánykérdés,

magyar bankok??!, közbiztonság, polg.mest. hivatalok-városok működőképtelensége?! soroljam még?

Az EU amúgy is bukik olasz,görög,spanyol...gazdaságilag!

2011. júl. 12. 08:15
 44/71 anonim ***** válasza:
100%

"Majd az év végéig mindenkit kompenzálni fognak."

És mégis hogy? És egyvalamire válaszolj: Igazságos-e az, ha a gazdagok többet kapnak, mint eddig, a szegények meg még kevesebbet! Mert szerintem nem! Kapjanak a gazdagok kevesebbet, és kompenzálják őket akkor később! Voltál már vidéken? Tudod hány embernél zárták el a gázt/villanyt/vizet a te barom viktorod miatt! Nyaljátok csak szép fényesre egymás valagát a kérdezővel, meg viktorét is!

Könnyen beszélsz, hogy keressen munkát, de ha nincs! Ilyen egy idióta barmot mint te még nem láttam. Meg futtasson fel egy vállalkozást, miből? Az még nem jutott eszedbe, hogy ha az ilyen olyan egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná? Mi? Hogy neked sikerült? Ja értem, külföldi tőkéből! Szállj már le a fellegekből (a helikoptereddel) és menj már ki az utcára (ne a Jaguroddal, hanem próbáld ki a vonatot).

2011. júl. 12. 11:19
 45/71 anonim ***** válasza:
*jaguároddal
2011. júl. 12. 11:20
 46/71 anonim ***** válasza:
100%

kolopele elmesélek neked egy történetet.

Nagyapám 14 éves kora óta dolgozik a mezőgazdaságban. 56-ban ő és a baráti köre voltak a faluban a forradalom zászlósai (ezt csak azért említettem, hogy lásd, már olyan fiatalon is kitette veszélynek az életét a jó ügyért). Időközben nagyapám TSZ-elnök lett, majd a rendszerváltás után elkezdte a családi vállalkozást. Mára, fogalmazzunk úgy, hogy a vállakozás kinőtte magát. Csak tudod ő ezért reggel 5 től estig ameddig kellett dolgozott, minden nap 14 éves kora óta. Közben pedig elvégezte a szükséges képzéseket, egyetemi prfesszorok szokták az ő véleményét kikérni mezőgazdasági dolgokkal kapcsolatban. 3 szívrohama volt eddig, és az utolsónál azt mondta az ágyon, hogy kicsit visszább vesz, mert bűntudata van, hogy mi lett volna velünk, ha ő most elmegy. Ő a nagyapám, akire én büszke vagyok.

Az ok pedig amiért ezt elmeséltem, hogy elmodjam: ez az ember, aki lehet többet dolgozott eddig életében mint amennyit te valaha is fogsz, lehet többre vitte 20 év alatt, mint amennyire te valaha is fogod, na ez az ember SOSEM nézett le senkit. Sosem viselkedett fölényesen, sosem tett olyan megjegyzéseket, amilyeneket te megengedsz magadnak. Ugyanúgy elbeszélgetett a portással, és ha nagy meleg volt és épp arra járt, akkor vitt neki sört.

Gondolkozz el ezen...

2011. júl. 12. 16:29
 47/71 anonim ***** válasza:

11:19

Egyetértek Veled ! Ebben minden benne van , örülök,hogy

ilyen tájékozott fiatalok is vannak ,-kristálytisztán látsz

mindent! Az "ellenfél" álomvilágban él!

2011. júl. 12. 17:10
 48/71 anonim ***** válasza:
Akkor először is Mudri lav: Próbálj megérteni egy olyan apróságot, hogy nagyon sok okos ember van ma az országban. Ehhez azonban nem társul minden esetben elegendő tőke. De ahhoz, hogy ezt megszerezze az ember ahhoz észre kell hogy vegyék. Amennyiben semmi nincs amit fel tudnál mutatni, max. az ujjadat, akkor ne számíts arra hogy a nyugati tőke rád szakad. Azt is elfelejted, hogy utána már nem a tőke lesz az, ami előre viszi a termelést, hanem a szaktudás és a hozzáértés. Tehát a pénz még önmagában nem elég, nem tudom érted e amit most leírtam. Gondolkozóó: Én örülök hogy ilyen pozitív családi példával álltál elő, én az ilyenhez csak gratulálni tudok. Ellenben annak már nem hogy engem nem tartasz semmire a nagyapádhoz képest, ráadásul azt gondolod hogy kevesebbre vittem. Ebben mondjuk nagyot tévedsz, de nem érdekes. Honnan tudod te azt hogy én mit csináltam eddig és mennyit dolgoztam? Tudod, valóban nem kellett annyit fizikai munkáznom, mert másból éltem, biztos hallottál már olyan kifejezésről hogy szellemi tőke. Nekem kipattant a fejemből két olyan eljárás, amit a mai napig nem tud senki lemásolni, de még a közelébe sem jutni. Igen, én ebből és az azóta létrehozott fejlesztéseimből élek és tartok el családokat is nem kis színvonalon. Ez a különbség a nagyapád és én közöttem. És tudod, ez már nem az a világ amikor egy portáshoz odamész vagy bárki máshoz jó pofizni. Ma száz forintért is agyonvernek az utcán, ha pedig azt látják hogy te nem élsz rosszul, még köszönni sem hajlandóak jóformán. Tudod, ma ennyit változott a világ, de én legalább arra büszke vagyok hogy nem kis összegekkel támogatok alapítványokat, főként beteg gyermekekét, mert ez többet ér mint egy pofa sör a sarki portásnak, aki ma a legszívesebben agyonütne ha azt engedné a törvény. És azt nekem senki ne mondja, hogy erről a nagy szakadékról ami van ma az országban arról az elmúlt egy év Fidesz kormányzása a felelős, mert ez kissé abszurd volna.
2011. júl. 12. 18:23
 49/71 anonim ***** válasza:

""Majd az év végéig mindenkit kompenzálni fognak."

És mégis hogy? És egyvalamire válaszolj: Igazságos-e az, ha a gazdagok többet kapnak, mint eddig, a szegények meg még kevesebbet! Mert szerintem nem! Kapjanak a gazdagok kevesebbet, és kompenzálják őket akkor később! Voltál már vidéken? Tudod hány embernél zárták el a gázt/villanyt/vizet a te barom viktorod miatt!"

Kolopele, erre még mindig nem válaszoltál. És a lényeget még mindig nem érted: nem az a bajunk, hogy gazdag vagy, legyél, élj vele boldogan, jól csinálod (most cyber-buksisimogatást kapsz), hanem az a baj, hogy egy beképzelt újgazdag p ö cs vagy, aki lenézi a nála szegényebbeket/szerencsétlenebbeket. Kicsit leszállhatnál a magas lóról. Én is ismerek gazdag embereket, akik adakoznak alapítványoknak, de csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét, a hozzászólásaid alapján te is ilyen vagy. Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyit tejel neked a fidesz azért, hogy itt hirdeted az igét?

2011. júl. 12. 19:23
 50/71 anonim ***** válasza:
Semennyit. Kár hogy most sem futja csak a sértegetésre. Azt pedig ne felejtsd el, hogy az olyan emberek mint én is, mi vagyunk azok akik meg tudják teremteni a munkahelyeket is amellett, hogy a sajátunk is rendben van. Nem hiszem, hogy pont engem kellene piszkálni, aki nagyon ért ahhoz amit csinál, jelenleg 180 embernek nyújt magas szinten megélhetést, ahol senki nem járt rosszabbul az adóváltozás végett, hanem még jobban is él. A válaszom? A gazdagabb, nagyobb tudású emberek képesek arra hogy előrébb vigyék a gazdaságot, hogy tisztességes fizetés mellett munkahelyeket biztosítsanak, ezért is helyes amit a Fidesz csinál. Azonkívül a társasági adót csökkentették olyan szinten, hogy ki tudják a cégek, vállalkozások fizetni a bérkompenzációt, amivel esetleg az emberek egy része rosszabbul járt volna. Az hogy emiatt elbocsájtások lehetnek, az csak mese. Aki nem lépi meg a fizetés emelést, hanem embereket küldd el inkább, azokat én nem tartom becsületes embereknek és tisztességes vállalkozóknak sem. Az adakozásnál meg el vagy tévedve, nem tudja senki ki küldi ezeket a nagyobb összegeket, soha nem a nevemen küldöm, hanem számlaszámról. Nekem ez természetes, nem azért csinálom hogy egy gyerek hálálkodjon, akin esetleg segíteni tudtam, vagy bármit is "jóvá" tegyek más szemében. Hidd el, nem ismersz te engem egyáltalán.
2011. júl. 12. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!