Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?
13:13
-de hol dolgoznának??
Munkahelyteremtés??, csak szöveg, a választásra volt jó,
várjunk 1évet!
De most sem rózsás a helyzet! Fiatalok 350nettóból, hogy tudják, meg kezdeni az életet,élni(ház,gyerek,rezsi?!).
Nem az országért kell kiállni hanem az emberekért,
orvosok,alacsony nyugdíjak, kilakoltatás, cigánykérdés,
magyar bankok??!, közbiztonság, polg.mest. hivatalok-városok működőképtelensége?! soroljam még?
Az EU amúgy is bukik olasz,görög,spanyol...gazdaságilag!
"Majd az év végéig mindenkit kompenzálni fognak."
És mégis hogy? És egyvalamire válaszolj: Igazságos-e az, ha a gazdagok többet kapnak, mint eddig, a szegények meg még kevesebbet! Mert szerintem nem! Kapjanak a gazdagok kevesebbet, és kompenzálják őket akkor később! Voltál már vidéken? Tudod hány embernél zárták el a gázt/villanyt/vizet a te barom viktorod miatt! Nyaljátok csak szép fényesre egymás valagát a kérdezővel, meg viktorét is!
Könnyen beszélsz, hogy keressen munkát, de ha nincs! Ilyen egy idióta barmot mint te még nem láttam. Meg futtasson fel egy vállalkozást, miből? Az még nem jutott eszedbe, hogy ha az ilyen olyan egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná? Mi? Hogy neked sikerült? Ja értem, külföldi tőkéből! Szállj már le a fellegekből (a helikoptereddel) és menj már ki az utcára (ne a Jaguroddal, hanem próbáld ki a vonatot).
kolopele elmesélek neked egy történetet.
Nagyapám 14 éves kora óta dolgozik a mezőgazdaságban. 56-ban ő és a baráti köre voltak a faluban a forradalom zászlósai (ezt csak azért említettem, hogy lásd, már olyan fiatalon is kitette veszélynek az életét a jó ügyért). Időközben nagyapám TSZ-elnök lett, majd a rendszerváltás után elkezdte a családi vállalkozást. Mára, fogalmazzunk úgy, hogy a vállakozás kinőtte magát. Csak tudod ő ezért reggel 5 től estig ameddig kellett dolgozott, minden nap 14 éves kora óta. Közben pedig elvégezte a szükséges képzéseket, egyetemi prfesszorok szokták az ő véleményét kikérni mezőgazdasági dolgokkal kapcsolatban. 3 szívrohama volt eddig, és az utolsónál azt mondta az ágyon, hogy kicsit visszább vesz, mert bűntudata van, hogy mi lett volna velünk, ha ő most elmegy. Ő a nagyapám, akire én büszke vagyok.
Az ok pedig amiért ezt elmeséltem, hogy elmodjam: ez az ember, aki lehet többet dolgozott eddig életében mint amennyit te valaha is fogsz, lehet többre vitte 20 év alatt, mint amennyire te valaha is fogod, na ez az ember SOSEM nézett le senkit. Sosem viselkedett fölényesen, sosem tett olyan megjegyzéseket, amilyeneket te megengedsz magadnak. Ugyanúgy elbeszélgetett a portással, és ha nagy meleg volt és épp arra járt, akkor vitt neki sört.
Gondolkozz el ezen...
11:19
Egyetértek Veled ! Ebben minden benne van , örülök,hogy
ilyen tájékozott fiatalok is vannak ,-kristálytisztán látsz
mindent! Az "ellenfél" álomvilágban él!
""Majd az év végéig mindenkit kompenzálni fognak."
És mégis hogy? És egyvalamire válaszolj: Igazságos-e az, ha a gazdagok többet kapnak, mint eddig, a szegények meg még kevesebbet! Mert szerintem nem! Kapjanak a gazdagok kevesebbet, és kompenzálják őket akkor később! Voltál már vidéken? Tudod hány embernél zárták el a gázt/villanyt/vizet a te barom viktorod miatt!"
Kolopele, erre még mindig nem válaszoltál. És a lényeget még mindig nem érted: nem az a bajunk, hogy gazdag vagy, legyél, élj vele boldogan, jól csinálod (most cyber-buksisimogatást kapsz), hanem az a baj, hogy egy beképzelt újgazdag p ö cs vagy, aki lenézi a nála szegényebbeket/szerencsétlenebbeket. Kicsit leszállhatnál a magas lóról. Én is ismerek gazdag embereket, akik adakoznak alapítványoknak, de csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét, a hozzászólásaid alapján te is ilyen vagy. Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyit tejel neked a fidesz azért, hogy itt hirdeted az igét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!