Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre egy olyan Magyar miniszt...

Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 8. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
41%
Ja, és a legfontosabb: Elég sok vállalkozót érintene rosszul ha a bérkompenzációt megtagadva elesnének a további forrásoktól. Pedig aki megtagadja és rá van ezekre szorulva az így jár.
2011. júl. 12. 20:39
 52/71 anonim ***** válasza:
60%
Még mindig nagyképű vagy, ezért akármit csinálsz, lenézlek. Tőlem annyi embernek adhatsz munkát, amennyinek csak akarsz, de az, hogy szentnek állítod be magad, az elég gusztustalan. Egyébként meg itt pont reklámozod, hogy adakozol, és igenis magadat akartad itt jobb színben feltüntetni vele. Egyébként meg megmondom mekkora hülyeséget beszélsz: Aki gazdagabb, annak nem lesz annyival több a keresete, hogy sokkal jobban éljen, vagy fejleszthessen a cégében. Aki viszont szegényebb, attól meg pont annyit vesznek el, hogy pont ne tudja a számlákat kifizetni. Vidéken tízezer forint nagyon nagyon nagy pénz. Legszivesebben az olyan embertől mint te elvenném az összes pénzét, és a szegényeknek adnám, akik vérrel és verejtékkel szerzik a pénzt, az egészségük meg teljesen tönkremegy közben, nyugdíjas éveik szinte nem is maradnak. Ők nem légkondicionált irodákban ülnek, hanem kapálnak a tűző napon. Én csak arra kérlek, hogy vegyél vissza az arcodból!
2011. júl. 12. 21:00
 53/71 anonim ***** válasza:
44%
Te meg jobban tennéd ha befejeznéd ezt a mocskolódást. Semmit nem tudsz sem az üzleti életről, sem arról hogy mi is zajlik egy termelésnél. Ki a halál mondott olyat hogy azok a fejlesztések, újabb gyártósorok tervezése az abból a pénzből van ami megmarad az új adórendszerből? Kapálni egyébként meg mindenki tud, te nagy okos. Csak ahhoz is fel kellett a kapát találni, az volt az első lépés. Nem tudod azzal az irigy fejeddel felfogni, hogy a szellemi munka mindenhol nagyobb becsben van, mint a fizikai? Tudod, ha azzal a nagy eszeddel csak 1 hónapra átvennéd a helyemet, tönkretennéd az egész üzemet. De ha tudsz négy nyelven üzleti szinten beszélni, és rájössz hogyan kell azt a két technológiai eljárást végrehajtani, amit eddig rajtam kívül még senki, akkor volna miről beszélnünk. Te csak egy egyszerű segédmunkás lehetsz, aki utálkozva nézi azokat akik nem ragadtak le ezen a szinten. Vagy csak egy fiatal iskolás gyerek, aki nem tartozik a jómódú családok hoz. Sajnálom, bármi is az igazság, de nevetségesen viselkedsz, mint ahogy butaságokat is írsz. Pont az ilyen emberek miatt nem vagyok már régóta toleráns a szegények többségével. Veled sem lehet normális hangnemben beszélgetni, mint a legtöbbel. De én nem vagyok normális, hogy leállok veled itt vitatkozni. Mondjuk a 4 gyerek már alszik, a párom is elszunyókált, végül is van időm. Ja, és még az adakozásról: Mert szerinted itt mindenki tudja ki az a kolopele, nem igaz? Ha reklámoznám magam névvel, címmel tenném. Szerintem te csak kötekedni jöttél ide, de tedd, ha jólesik.
2011. júl. 12. 22:36
 54/71 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kolopele: én nem mocskolódok, csak a hihetetlen nagyképűséged miatt utállak, és ezzel már többen is így vannak ezen a fórumon. Csak diplomatikusan próbálom közölni veled, hogy milyen ember vagy. Amit a szegényekről írtál, az csak ráerősít minderre. Légy oly szíves és ne tegyél úgy, mintha te lennél az istencsászár. Ha az adakozás tényleg felebaráti szeretetből menne, itt az oldalon sem írtad volna, azért írtad, hogy magadat jobb színben tüntesd fel. Mondd csak, volt már olyan, hogy valamikor is dolgoztál mezőn, kertben tűző napon? Mert addig nincs jogod lebecsülni azt a munkát. És félreismersz: gyerekként én faluból indultam, és sikerült nekem is felküzdenem magam jobb helyre, én is kényelmes irodában dolgozom, ismerem az üzleti világot, beszélek, no jó három nyelven. És ezt most nem menőzésként írom, de sajnos te ezt hozod ki az emberből: van három gyerekem, kertesházam pest környékén, és jut pénz külföldi nyaralásra is. Többet keresek mint egy kétkezi munkás? Igen. De nem érzem igazságosnak. A kétkezi munka, a földművelő sokkal többet ér. Nehezebb, és fárasztóbb. Mégis nehezebben él meg belőle az ember. Nagy ész nem kell hozzá, az tény, de többet ér mint bármelyik észmunka. És te itt vered a melled, hogy a gazdagoknak több járjon, mint a szegényeknek? Hát ember vagy te egyáltalán? Én is jobban jártam az új adórendszerrel, de vannak olyan rokonaim, akik sokkal rosszabbul. Igazságtalan az egész! Egyszer menjél ki a földre kapálni egész napra, szerintem pár óra után összeesnél.
2011. júl. 12. 23:28
 55/71 anonim ***** válasza:
28%
Ha ennyire rosszul érzed magad mert rosszabbul keresnek nálad azok aki az agyukat semmire nem tudják használni, miért nem állsz be közéjük dolgozni? Állj be trágyát lapátolni, gürizz a földeken naphosszat, vedd ki a részed ebből a munkából. Azt hiszed, hogy tőlem távol áll a fizikai munka? Imádok dolgozni a házam körül, mindent megcsinálok amihez kedvem van, amihez meg nincs arra hívok embereket. És lehet hogy te csak a lábadat lógatod az irodádban, mert csak berakott egy sógorkoma még az mszp idejéből, mondván hogy kell ott ülni valakinek, én elég keveset vagyok ott, mivel nagyon sok külföldi utam van különböző megrendelések, üzletkötések végett, azonkívül mindennek a megtervezése, kifejlesztése az én dolgom, elég hülye elképzelésed van arról ha valaki az agyát használja munkára. A kapálást és a fizikai munkát bármikor megcsinálnám, ha arra lennék szorulva, de fordítva már ez nem így működne. Szállj magadba és felejts el, jobban teszed. Egyébként meg közöm nincs Pesthez, az ország keleti felén élek, úgyhogy ezzel is mellé trafáltál. És én is mezítláb kezdtem anno dolgozni, úgyhogy ne akarj engem kioktatni arról hogy milyen az amikor nem vagy gazdag ember, mert én is tudom. Menjél az irodádba üldögélni, másra úgysem vagy jó az eddigiek alapján.
2011. júl. 13. 01:30
 56/71 A kérdező kommentje:
"Tudod hány embernél zárták el a gázt/villanyt/vizet a te barom viktorod miatt!" Viktor miatt egyet sem, éppen ellenkezőleg, ugyanis megtiltotta az árak elszabadulását! A gáz ,villany stb... árának nagymértékű emelését amit a szolgáltatók szeretek volna!
2011. júl. 13. 07:23
 57/71 A kérdező kommentje:
Kolopelének igaza van! Egyetértek vele pedig nem vagyok gazdag , minimálbérből élek! Miért kell állandóan nyavajogni? Azért utáljátok mert többre vitte mint ti, embereknek ad múnkát, megélhetést.
2011. júl. 13. 07:30
 58/71 anonim ***** válasza:
91%
Kolopelét szimplán azért utáljuk, mert lenézi az összes többi embert, aki nála szegényebb. Tipikusan olyan gondolkodású, aki nem a tettei alapján ítél meg másokat, hanem a pénze alapján. Kezet foghat Lázár komával: "Akinek nincs semmije az annyit is ér" Undorító, hogy ilyen emberek próbálnak diktálni ebben az országban.
2011. júl. 13. 08:25
 59/71 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz ha nem szimpatizál velük, te is tudhatnád milyen irigyek az emberek.

Saját környezetemből tudom olyan példákból, h rászorulókat lakáshoz segítette akinek az kellett, erre megkapta a háta mögött h csak képmutatásból segít. Másoknak munkát biztosított, amikor önkorm. választásnál felmerült h a jövőben ellehetetlenítik a céget, átállt a konkurenciához.

Vagy ha vkinek kölcsönadott, az is gyakran előhozta a "cigányt" az emberekből.

Tehát a "rászorulók" jelentős része nem értékeli a segítséget se, névtelen telefonokkal, névtelen feljelentésekkel, gyűlölködéssel válaszol.

Az meg a másik h ezek nagy része egyszerűen nem tudja kezelni a pénzt, így segítséggel se tud kitörni.

Mellesleg "csődbe megy az ország"? Akkor vajon miért van minden második kölyöknek vadiúj mobilja?

2011. júl. 13. 10:34
 60/71 anonim ***** válasza:

"jelenleg 180 embernek nyújt magas szinten megélhetést"

Kirúgtál 170 embert?

Egyszer, kb 1 hónapja, javasolták, hogy "pusztulj meg", ott még azt írtad a válaszodban, hogy 350 embernek adsz munkát.

Töröltetheted ezt is, mint amikor azt "firtattam" , hogy mért szidod ennyire az előző rendszert és isteníted Viktort, amikor nem az elmúlt 1 évben alapítottad a céged, ha egyáltalán van /végül is most is hazugságon kaptalak/.

2011. júl. 13. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!