Végre egy olyan Magyar miniszterelnők aki kiáll az országért! Vélemények?
Tisztelt kolopele
Szerinted a mai és az elmult 100 év cigány történelmét ismerve józan gondolkozású ember tesz olyan kijelentést idézem:Magyarország munkaerő tartaléka a cigányság! A másik arany köpet:minden cigány ember dolgozni fog! Ezzel eggyet is értek, pici változtatással. Eddig is kellett volna nekik.
07:29
Hagyjuk már a pártokat! O.V. amit ígért, munkahelyteremtést!
ebből időarányosan mennyi teljesült! Ha figyelembe veszed a meg szűnteket , szinte egy sem.
Becsapta az embereket, húzzon el!!
Csődhelyzetbe viszi az országot!!
"Hozz létre egy jól működő céget vagy gyárat, vagy nyiss egy vállalkozást amit futtass fel, és máris sokkal többet fogsz keresni mint eddig."
Létrehoztam Kolopele. És ettől neked több lett a munkanélküli segélyed?
"A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:01" Olvasd el kicsit figyelmesebben amit írtam: az ÁTLAG kereset 300 ezer. Ez annyit jelent hogy a 100 és a 400 között mozog. Nem mindenki kap 400 - at, az természetesen a szakemberek bére. A takarítók 100-150 között, a nem szakemberek pedig 200-300 között. Az átlagot írtam. A gúnyolódásod meg teljesen hidegen hagy, kedves 66 % - os. Ha te annyit kapnál segélyből, mint amennyit én keresek, nem dolgoznál soha többet. Persze így sem biztos hogy csinálsz is valamit. Azért elég ironikus hogy a pár hete meghirdetett gondnoki munkára jelentkezők közül csak egyetlen ember fogadta el a fizetést amit kínáltam. Százezer az udvar rendben tartásáért. Egyetlen roma volt csak, és ő hálálkodva fogadta el hogy neki adtam az állást. A többi "jó magyar" ember azt mondta köszönik, ennyi pénzért nem dolgoznak. Elmehetnek itt a legtöbben a fenébe a gyűlölködésükkel meg a nagy felháborodásukkal együtt.
"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:45" Attól, hogy valakinek szerencséje is van az életben, az önmagában még elég kevés. Ha én nem találom fel azokat az eljárásokat, amivel most ilyen szinten tartom a gyárat, és nem fejlesztenék folyamatosan, és nem tudnék bármilyen kihívásnak megfelelni, a külföldi segítség nem sokat érne. Az csak ahhoz kellett, hogy elinduljon egy sikeres vállalkozás, amit valóban nem olyan könnyű ma megvalósítani, de nem is lehetetlen. Vagy szerinted próbálná a mai napig magához csábítani több ország az olyan embert akinek csak szerencséje volt? Én gratulálok neked, mert te is tudsz valami olyat, amit más nem, és ebből biztosan profitálsz is. Viszont amikor hanyatlani kezd egy vállalkozás, akkor lépni kell tovább, de az emberek nagy része, ha tatszik, ha nem, lusta dolgozni. Volt szerencsém nem egyszer összehasonlítani az itteni üzemekben zajló munkát a kintiekkel. Ott dolgoznak 8 órát megállás nélkül, nem hagynak szét szemetet maguk után, ahogy a házak udvarát, előkertjét, a köztisztaságot maximálisan fenntartják. Menj végig Magyarországon. Tévedés ne essék, nekem nem azzal van bajom ha valaki szegény, és a vakolat potyog a faláról. Nekem az a bajom, ha fel sem takarítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!