Miért fáj egyeseknek a külhoni magyarok szavazati joga?
Ezt más országok ugyanigy alkalmazzák(románia,olaszország,szerbia,horvátország stb.).
És azzal csak ne érveljetek,hogy az szavazzon,aki itt adózik és dolgozik,mert a cigányok itt élnek és se nem adóznak,se nem dolgoznak-csak terhünkre vannak!A cigányok akkor milyen jogon szavaznak,főleg,hogy őket nem érdekli Magyarország ugy ahogy van-csak őket tartsák el!
"Nem is magyarokkal vitatkozok én itt!Azok már rég elestek a csatákba vagy kihaltak!csak a korcs gyáva nemzedék maradt fenn,mert önző köpönyegforgató!Ezek vagytok ti!
Ilyenekkel nincs mit tárgyalni!"
Ezek szerint te se vagy magyar, csak egy korcs. Na fejezd be szépen a magyarkodást öcsisajt.
ilyenek a románok mint a kérdező
mocskolódnak, mindenkit szidnak átgázolnak mindenkin, szemetek és gyorsan elfelejtenek magyarul, ha úgy tartja érdekük
adja nekik az ember a kisujját és az egész karja kell ( nem elég az állampolgárság, mostmár minden kell)
ne elmehetnek a medvetalpukkal a p*csába
pont az ilyen tolvaj, szemét, hazudós, mindenen átgázoló magatartásuk miatt kell távoltartani őket, mert lehet, hogy kívülről fehérek, de belülről rosszabb a mentalitása mint az igazi románoknak
rosszkedvűek, nem segítőkészek, bosszúállóak
Romániában kedvesebben segít egy igazi román mint egy erdélyi
és az állampolgárság úgyis csak arra kell nekik, hogy vízum nélkül mehessenek amerikába, meg jobban elfogadják őket az olaszoknál
akkor ki a hazaáruló!!!
az a 90 év trianon megtette a hatását...ezek már nem magyarok..ezek megölik, szétlopják, megalázzák a nemzetet mindezt teszik zászlókat lebegtetve, pedig az NEM MAGYAR SZOKÁS
ma 14:46
Román a te jó k. anyukád!Te korcs!!!
14:46 :D
Kérdező: ilyen hangnemben nem beszélünk, fáj az igazság? Lehet ezt valahol a moderátornak jelentni?
csak egy igaz vér-román anyázik nyilvánosan:):D
Amúgy kérdező te a dák-román elméletben hiszel vagy moldvaiak vagytok?
"TIPIKUS!" Ez kinek szól?
Nagy kesesben vagyok de a Kerdezonek
Én sem értek egyet a kérdezővel de azért ne romázzuk már le légyszíves. Pusztán szerencsétlenek voltak hogy az anyaországon kivül kerültek de attól még magyarok.
A szavazójogról meg annyit hogyha majd a magyar államnak adózik, Magyarországon él és fogyaszt na akkor lehessen szavazójoga.
A cigányoktól meg nem csak a szavazójogot kellene megvonni hanem kb a 95%-ukat likvidálni is léne.
Csak hogy ez nem tehető meg egy modern államban, ellenben az igen hogy aki nem nekünk adózik az ne szavazhasson.
mikor törlik már ezt a kérdést?
azért mégis csak fura, h a kérdező tulajdonképpen a saját gondolatait akarja ráerőszakolni itt mindenkire. aki meg ellent mond neki, azt minősíthetetlen stílusban sértegeti....
az ilyet miért nem tiltják ki innen!?
"Én sem értek egyet a kérdezővel de azért ne romázzuk már le légyszíves"
Márcak azért se ne románozatok le,mert nem erdélyi vagyok!Azt hiszitek csak külhoni magyar tenne fel ilyen kérdést?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!