Miért fáj egyeseknek a külhoni magyarok szavazati joga?
Ezt más országok ugyanigy alkalmazzák(románia,olaszország,szerbia,horvátország stb.).
És azzal csak ne érveljetek,hogy az szavazzon,aki itt adózik és dolgozik,mert a cigányok itt élnek és se nem adóznak,se nem dolgoznak-csak terhünkre vannak!A cigányok akkor milyen jogon szavaznak,főleg,hogy őket nem érdekli Magyarország ugy ahogy van-csak őket tartsák el!
mert nekik tökmindegy kire szavaznak, őket nem érinti, minket meg nagyon is.
Én se akarok szavazni arról hogy Csíkszeredán ki legyen a polgármester, mert nem tudom kik vannak ott, mi jó nekik, ki a megfelelő párt, politikus rá.
A fidesz egyszerű húzása, hogy a következő választáson többletmandátumokat szerezzen.
Valamilyen szinten őket is érinti, hogy az "anyaországban" mi a politika, de messze nem annyira, mint minket. Ha valakit minimális mértékben érint egy döntés hatása, akkor minimális mértékben is szóljanak bele.
(A cigány kérdést meg ne keverd bele, a diákok, a nyugdíjasok se keresnek pénzt...)
Kérdező! Akkor abba is gondolj bele, hogy pl. egy Romániában élő cigány (aki ugye ott sem dolgozik), nem itt él, de magyar állampolgár is lehet, mi a túróért szavazhatna itt Magyarországon? Bocs, de én csak a logikád követtem.
Nem akartam cigányozni -mert nem szokásom-, de a kérdésed egy kicsit felbosszantott a cigány példa miatt).
"A cigány kérdést meg ne keverd bele, a diákok, a nyugdíjasok se keresnek pénzt"
Szóval a cigányok a diakok szintjén vannak vagy már nyugdijanak születnek.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!