Miért jó egyeseknek turbómagyarozni?
Folyton azzal az indokkal jönnek, hogy a turbómagyarok mennyire lenéznek mindenkit aki nem Nagymagyarországos pólóban jár, nem hallgat Kárpátiát stb. Nem veszik észre, hogy ugyanúgy általánosítanak, lenéznek minden embert aki ilyen öltözékben jelenik meg, nemzeti rockot hallgat, ne adj Isten még piros-fehér sávos zászlója is van. De persze az ilyen "turbómagyarok" a kirekesztők és gyűlölködők. Ez ugyanolyan gusztustalan, undorító dolog mint zsidózni, vagy cigányozni.
Beismerem van pár barom ebben a táborban is de nem kéne inkább összefogni? Mind magyarok vagyunk a fenébe is.
ez a kérdés engem is foglakoztat, már több válaszomban kifejtettem erről a véleményem. sok ember maradt még a régi rendszerből, akik félnek a szélsőjobbtól, mint a tűztől, ezért tényleg egy kalap alá vesznek minden nemzeti érzelmű embert, mondván, h ők a fasiszták.
volt egy tanárunk, aki mindig szidta a Jobbikot, h ilyen nácik, olyan nácik, miközben nem tudta, h az egyik kedvenc tanítványa, aki mellesleg egy tök normális lány, ő is Jobbikos volt. szóval ez is mutatja h kár általánosítani.
de mindkét oldalon megy az általánosítás, és nem igazán tudom elképzelni, h valaha meg fog valósulni az összefogás. maximum ezt kicsiben lehet megvalósítani, h barátok és családtagok nem ítélik el egymást a különböző pártszimpátia miatt.
Miért jó egyeseknek zsidózni? Miért jó egyeseknek cigányozni?
Miért jó egyeseknek kétségbe vonni az én magyarságomat?
Majd ha válaszolsz kedves kérdező, én is válaszolok.
Dantes!
Legyen annyi eszed, hogy nem törődsz azokkal akik zsidóznak, cigányoznak, antimagyaroznak és főleg ne turbómagyarozással vágj vissza.
egyetértek a kérdezővel, de amikor nagymagyarországos pólóban lévő suhancok cigány módjára próbálnak meg belémkötni...
na azt nem szeretem
sajnos volt már rá példa, pedig nem vagyok cigány....
De ne általánosítsunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!