Ha a Jobbik népszerűsége a fidesz hatalomra kerülése óta nő és nő, akkor miért nem tudnak eléri az összes időközin 15%nál nagyobb eredményt?
81%-os jelentettem hirdetésként a válaszod.
"A civil társadalom meg elvi és fizikai okok miatt nem tud építkezni alulról. Nem is teheti."
Ha meg sem próbáljuk...
"Az összes felmérés szerint a Fidesz lefelé zúg, a másik három meg stagnál."
Akkor hibás a felmérés. A Jobbik most 42%-on áll.
És mit hírdetek? Van belőle pénzbeli vagy bármilyen hasznom? Nincs. De legalább felvilágosulnak az emberek azzal kapcsolatosan, hogy van más válasz is, mint politikai. A kérdező kérdezett és én éltem elvi demokratikus jogommal a véleménynyílvánítás szabadságával. Különben is, mire is való az internet? Lehet pozitív dolgokra is használni. A mai társadalmunk azért áll ott, ahol, mert a "jelentem" típusú emberek folyton besúgták a társaikat.
A tény az tény. Tud építkezni a civil társadalom vagy nem.
A legnagyobb hazugság az, ha nem is mondhatod ki a tényeket. Nem nevezheted nevén a gyereket. És ez sokakat bosszant bizony. Akkor meg mi a problémád? Nem értelek.
"Akkor hibás a felmérés. A Jobbik most 42%-on áll."
Csak 42%? Azt hittem, legalább 67 :)))
"Lehet lepontozni, de ez az igazság :)"
Abból, hogy le lehet pontozni még nem következik egyenesen, hogy ez az igazság. Le lehet a hazugságot is.
"Csak 42%? Azt hittem, legalább 67 :)))"
Rosszul hitted. 42.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:02
Nem vagy valami szórakoztató troll...
"A kérdező kérdezett és én éltem elvi demokratikus jogommal a véleménynyílvánítás szabadságával."
Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!
Ja és ez vonatkozik arra is, hogy a saját válaszodat se másold át több kérdésbe.
18:15
"Először is eddig többnyire önkormányzati helyi képviselőválasztások voltak zéró téttel, zéróhoz közeli résztvevővel."
És a többi pártnak miért sikerül több szavazatot szereznie? Nekik nem "zéró" a részvétel és a tét?
19:44
"Az egyik másik megyében láttam a Jobbikosok irodáját és a helyi vezetőjük bevallotta, hogy ugyan demokratikusan bent vannak a Parlamentben, de a valóságban sem tőkéjük, sem lehetőségük nincs beleszólni bármibe, ugyanúgy, mint egyik kispártnak sem."
Jaj de bájos. Ellenzéki pártként nem tudnak beleszólni semmibe.
Ehhez képest végigordibálták 2006-2010-et, hogy ott a Fidesz a parlamentben, miért nem csinál semmit, áruló.
Most akkor a Jobbik is áruló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!