Milyen gyakran találkoztok "fogom magam és elhúzok innen" nevű emberkékkel?
Én mostanában elég sűrűn hallom.
Történet:
Egy 19éves emberke otthagyta az iskolást, van egy érettségije. Angolul tud valamennyit, most próbál nyelvvizsgát szerezni. Azt tervezi, hogy fogja magát és elmegy dolgozni az USA-ba vagy UK-ba és kiscsászár lesz.
A helyzet az, hogy én még 30év felettiekkel is találkoztam, akik így el vannak tájolva. Azt hiszik, hogy csak kimennek és gagyognak ,esetleg beszélnek egy nyelvet kapnak munkát? Pl. Uk-ban is tüntetésekre került sor, mert az angolok vergődnek, hogy a bevándorlók hamarabb kapnak munkát. A kormány erre úgy reagált, hogy "Az angolokat hamarabb fel kell venni dolgozni, hogy csökkentsük a rasszizmust hazánkban."
Meg jönnek, ezzel, hogy XY kiment és milliomos lett. Most kimegy 20ezer ember, mind a 20ezer milliomos lesz? A másik végletre nem gondolnak, hogy pl. pár magyar srác kiment dolgozni UK-ba pizzafutárnak és a végén még ők fizettek, hogy dolgozhassanak. Szerencsétlenek arra nem volt pénzük, hogy "haza"repüljenek.
Nektek az ilyen IQ fighterekből nincs elegetek?
Ja és kérdező!Neked ilyen hozzá állással ne jusson eszedbe külföldre menni,mert az első ilyen beszolás után Londonba egy nagy kés fog landolni a hátadban!Egyébként tudnék még mondani USÁ-ban kivándorolt illetőket akiknek bejöttek a számittásai,de nem teszem mert ők csak egy IQ fighterek ahogy te emlitetted!Pedig ők is tettek fel ilyen idiota kérdéseket a gyakorikerdesen.....
Még is hogy lehet ez???Csak nem volt akarat erelyük ahhoz hogy meglépjék??
Amúgy az itteni élethez képest ezek az IQ fighterek még így is sokkal jobban élnek mint itt,és igen itteni szemmel kiscsászrok,mert ott megveheti és feltöltheti a fridzsidert olyan étellel amiért te csak csórgatod a nyálad.....
Ja én egy Ausztriában élő IQ fighter voltam aki szintén kiscsászárnak érzi magát........
"Inkább a cigányok húznának el innen"
Mikor álltam sorban a munkaügyi közpopntnál mögöttem beszélgettek a cigányok(8.kerületi),hogy dolgoznának,de nincs munka,most is állást keresnek! Nem ,csak azok a cigányok nem kaptak azóta állást,de én sem! Nem csak én mondtam,h ha nincs állás akkor elkell menjek,mert nem élehetek a szüleim nyakán,de azok a cigányok is!
"Ja és kérdező!Neked ilyen hozzá állással ne jusson eszedbe külföldre menni,mert az első ilyen beszolás után Londonba egy nagy kés fog landolni a hátadban!Egyébként tudnék még mondani USÁ-ban kivándorolt illetőket akiknek bejöttek a számittásai,de nem teszem mert ők csak egy IQ fighterek ahogy te emlitetted!Pedig ők is tettek fel ilyen idiota kérdéseket a gyakorikerdesen.....
Még is hogy lehet ez???Csak nem volt akarat erelyük ahhoz hogy meglépjék??
Amúgy az itteni élethez képest ezek az IQ fighterek még így is sokkal jobban élnek mint itt,és igen itteni szemmel kiscsászrok,mert ott megveheti és feltöltheti a fridzsidert olyan étellel amiért te csak csórgatod a nyálad.....
Ja én egy Ausztriában élő IQ fighter voltam aki szintén kiscsászárnak érzi magát......"
Akkor írogass ausztrál oldalakon, nem tudod ki vagyok, én se azt, hogy te ki vagy, de nem is érdekel. (te is így vagy ezzel szerintem)
Üdvözlettel a kiscsászárnak!
Akkor írogass ausztrál oldalakon, nem tudod ki vagyok, én se azt, hogy te ki vagy, de nem is érdekel. (te is így vagy ezzel szerintem)
Üdvözlettel a kiscsászárnak!
Na nem is tudom hogy ki akkor az IQ fighter!Aki nem tud különbséget tenni Ausztria és Ausztrália között!
Nem Ausztráliában élek,hanem Ausztriában!Tudod Ausztria itt van Magyarország nyugati felén,Ausztrália pedig Keletre van kb 8000 km-re.......
Földrajz óráról hiányoztál látom,de fikázodni tudsz miközben a földrészeket sem tudod!
Valóban nem ismerjük egymást ami jobb is szerintem,ugyanakkor te sem ismered azokat az embereket akiket itt IQ figternek neveztél és nekik még vannak álmaik,és nem más dolgával van elfoglalva mint te!Szégyen vagy ember!Az ilyen emberek miatt mentem el abból az országból mint amilyen te is vagy!!
Miért kellene osztrák oldalakra írogatnom?
Ja értem,hogy az ilyen hülyékbe ne botoljak bele!
Kérdező, akkora proli vagy, hogy az már fáj!
Ausztrália....
ehhh
Ez legyen a kiscsászárnak a legnagyobb öröme az életben.
Dehogy öröm ez nekem!Van ennél nagyobb is szerencsére!
De akkor sem értem hogy ez téged miért zavar hogy embereknek vannak álmaik és elszeretnének innen menni?
Gondolom azért teszik fel ezt a kérdést hogy megvItassák olyan emberekkel akik kik vannak,hogy mi merre hogyan!
És nem utolsó sorban gondolom tényleg teli van a tökük az egésszel ami Magyarországon folyik!
Nem értem hogy miért bántod őket ezért?Jobb életet szeretnének maguknak!Az is igaz hogy itt sincs kolbásznól a kerítés,de itt megéri dolgozni mert van gyümölcse és aki itt kinnt dolgozni akar vagy akár Londonba az talál magának,tapasztalatból mondom és látom ismerősök hogyan boldogulnak ott kinnt és hogyan boldohultak otthon!
Itt is keményen kell dolgozni ha nem keményebben,de látom az eredményt és megkapom érte tisztességessen a pénzem,aminek a felét félre tudom tenni!Mindenkinek ott van a lehetőség,vagy kihasználja vagy nem!Ki lehet probálni fikázás helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!