Megszűnik a Corvinus? Most mi van ez egyetemekkel? Milyen átalakítás lesz?
Sándor.
Ismerek egy fizikust. Még hallgató. Találmányai vannak. Nagyon okos, leginkább csak irigykednek az eszére. Biztos vagyok benne, hogy fizika és matematika tudása túlszárnyalja a legtöbb ember történelem és irodalomismeretét. Csak szegénynek az a pechje, hogy a fizika és a matematika valamiért nincs elkönyvelve általános műveltségként. Beszéltem már vele, földrajzi, történelmi ismeretei nagyon gyatrák. Meg merem tippelni, nem tudja, mikor volt a II. világháború. Ennek ellenére ő az a személy, aki hozzájárul ahhoz, hogy kényelmes életed még kényelmesebb legyen. De szerinted még azt sem érdemelné meg, hogy füvet nyírjon.
Másrészt szerintem nemcsak a rosszat kell nézni. Ha egy statisztikát csinálnak, akkor szerintem előre elkönyvelik, hány embert akarnak megkérdezni. Ha negatívat akarnak mutatni, akkor meg kiemelik azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!