Megszűnik a Corvinus? Most mi van ez egyetemekkel? Milyen átalakítás lesz?
A legutóbbi kettő közgázt tanult a herripotteren és nyúmúún kívül más könyv nem fordult még meg a kezükben és amikor azt mondtam nekik( már nem tudom mire), h ne legyetek már ilyen nemcsekek ,nem értették .Ellenben kinevettek amikor azt mondtam h Rihana nagyon gáz:).De volt már olyan is aki mérnöknek tanult és problémái voltak az aritmetikával.Nem is tudta mit jelent ez a szó és mindig elszámolt valamit:)Deficit Jolánnak hívtuk:)) Végül is éles konfliktusok soha nem voltak, akkor sem amikor pár éve az egyikőjük egy egyszerű sorrend nem betartásával gajra vágott egy csomó anyagot, némi károkat okozva.Kicsit ugráltam a sapkámon de elég hamar megnyugodtam és el se küldtem, csak kerestem olyan munkát neki, amit nem képes elrontani:)
Igaz, h nem szeretem a pánpéter szindrómásokat, a homokosokat, a cigányokért sem rajongok és az ilyen potya egyetemistákat meg még egyéb (számomra)furcsaságokat se nagyon szívlelek de az életben nem adok hangot ezeknek a véleményeimnek csak akkor amikor rákényszerítenek. Mert az életet számomra áthatja az üzlet és a haszon és ha a megrendelő fizetőképes és komoly ,ha az alkalmazott elvégzi a dolgát rendesen (miután sikeresen betanulta) nem tartom fontosnak a politikai nézeteit, műveltségbeli hiányosságait ,vallási meggyőződését és egyéb emberi és embertelen hibáit, mert messze nem vagyok én sem tökéletes .Bár igyekszem a saját és a valahogy belém nevelődött normalitásoknak, elvárásoknak megfelelni.
Akinek baja van velem , vagy nem szereti amiket fecsegek itt, az ne olvassa (azért nem névtelenül írok)vagy pontozzon le de ha nagyon személyeskedik számolhat vele , h kb 4 perc alatt lehet kideríteni ki is az illető elég tűrhető pontossággal.
A mizantróp(embergyűlölő) nevezetű lénynek , nagyon szívesen ajánlok egy jó pszichiátert, mert a válaszai alapján valószínűsíthető ,h elmegyógyintézeti kezelésre szorul.Vagy már kezelés alatt van , csak nem vette be a gyógyszerét mert az ápolói kissé felületes munkát végeznek.
:D
Ehh , megette a fene az egészet!
Annyira nem vagyok képben de nagyon úgy néz ki, h lassan már az egyetemek is gazdasági vállalkozások.
Felvesznek 20 gyereket állami ösztöndíjjal és mellé 180 különféle képességű gyereket befizetősre. Mert azok hozzák a pénzt ,abban van a hasznuk.
Mindig is voltak az egyetemeken gyengébb képességű protekciósok, vagy franc se tudja miképp kerültek oda.
De nem ennyi és nem is volt ilyen indokolatlan egyetem dömping.
De kit érdekelt, mert aztán az életben, a munkában úgyis mindig elválik a víz a szartól.
Mérnöknek tanulni is sokmindent jelent, lehet egy szarvasi kihelyezett suliban agrármérnök, és lehet a műszakiegyetemen villamosmérnök, üres frázisokat hadoválsz.
És mondom, a buta a butát vonzza, mindenhol vannak okosak is meg buták is, te a butákat vonzod hasonló a hasonlót.
"És mondom, a buta a butát vonzza, mindenhol vannak okosak is meg buták is, te a butákat vonzod hasonló a hasonlót."
Teee nagyon okos 76%os ez mi amit te érvnek szántál?Ezotéria?
:D
Jössz itt nekem evvel a dumával amikor én tényekről és tapasztalatokról beszélek.Nyilván buta vagyok és vonzom a hozzám hasonlókat ,akik nálam rendelnek szép pénzekért dolgokat és evvel tűrhető megélhetést biztosítanak nekem és annak pár nagyon butának aki jó pénzért segitkezik ebben úgy, h a munkáim egy részét rájuk bízom.Csak tudod az van , h így is alig több mint felét bírom kiszolgálni a hozzám fordulóknak, akik természetesen mind nagyon nagyon buták:)))
Nem tudom pontosan mit késztetett téged arra , h így viszonyulj a hozzászólásaimhoz és efféle kijelentéseket tegyél rám vonatkozólag? Talán csak nem találtam telibe a kis lelki világodat valamelyik fentebbi hozzászólásom?:))Vajon miért ?
A másik andragógiáson is jót mulattam.Mert valószínűleg andrológiát akart írni csak , nem sikerült.Nehéz szó , nem is való ám mindenkinek.A tartalmával kapcsolatban pedig nem andrológia szakos volt egyik sem .De jobb is így mert nem kupit üzemeltetek, bár lehet h jobban megérné.De nincs hozzá diplomám az a bökkenő:DD
Komolyan, Sándor, az előbb írtam, egy tök hosszú hozzászólást, neked, de rádöbbentem, felesleges. Úgyhogy csak egy kérdés: mire alapozod azt a marha nagy műveltséged? Talán csak nem olyan személy vagy, akinek az a műveltség, amit ő maga tud, s amit más tud az lényegtelen?
Úgy gondolom, senkinek sincs oka arra, hogy beképzelt legyen. Sem egy szépségkirálynőnek, sem a világ legműveltebb vagy leggazdagabb emberének.
És most várj 4 percet, s állapítsd meg, ki vagyok.:D
Igazad van.
Nem tudom ki vagy.
Azt mondtam volna , h művelt vagyok?
Ha igen ,akkor tévedtem.
De a fentebbi videókban vannak egyetemisták akik nem tudják mikor volt a 2. világháború!Nos azok meg kellet volna bukjanak 6. általánosban és az egyetemek közelében sincs miért sétálgassanak.Max ha a fűnyírást bízták rájuk...á még akkor se:)
Ha a 100 ból az első 10 tudta volna, nem erőltették volna tovább ezt a kérdést.Mert meg lettek volna győződve róla , h tudják.De már az első 10ben is voltak valószínűleg páran akik nagyon nem tudták.
Tehát, a 98-2 nem reális.
Inkább a 70-30.Kb.
De ezt nem csak az egyetemeken lehet elérni , hanem szinte bárhol ,14 év felettieknél.
Ha az egyetemeken is vannak mindenféle népek akkor mi értelme?
Ha rajtam állna tized ennyi egyetem volna . Ahova csak tudással lehet bejutni.Ahol valódi gyakorlati tudásra lehet szert tenni.Amit bárhol elismernek a világban.
Ez a kletyvasz ami most van , értelmetlen és nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!