Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megszűnik a Corvinus? Most mi...

Megszűnik a Corvinus? Most mi van ez egyetemekkel? Milyen átalakítás lesz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
82%

16:38!

"többi pedig töltelék."

Tehát te írásod alapján a szakmunkások közt is van olyan, akinek semmi keresnivalója nem volt ott. Azaz a lébecolás nem iskola, hanem emberfüggő...

És az egyetem műveltséget, lexikális tudást ad, nem intelligenciát. Aki akar, az el tud boldogulni diploma nélkül is (pl. Te), de van aki azzal sem.

2011. máj. 5. 17:11
 22/61 anonim ***** válasza:

ez:

[link]

2011. máj. 5. 17:40
 23/61 anonim ***** válasza:
19%

Képben vagyok a mostani egyetemisták lexikális tudásával és épp ezért az a véleményem ami.

Egy dolog az amikor valaki tudásszomjból néz utána és foglalkozik dolgokkal,( ne adj Isten utána olvas!)mert érdekli és egész más a helyzet amikor a vizsgákra magol be valaki, valamit az utolsó napokban , olyat ami nem is érdekli , de kínlódik vele , h valahogy átdöccenjen:)

Az lexikális tudásmennyiség ami beléjük van most szorulva a mostaniakba ,25 évvel ezelőtt leverte volna a lécet már a 8 általánosban is nem kevés esetben.

Csak az időhúzásról és a fiatal éveik minél felelőtlenebb eltöltéséről szólnak az egyetemi évek a mostaniak legalább háromnegyedénél.Na meg arról , h valami sznobságból jövő nagy flancolmány egyetemistáknak mondani magukat.De ha túl hirtelen kérdezel tőlük valamit kreatívan tudnak kitérni a kérdés elől , vagy ködösíteni, csúsztatni , terelni a témát.Már amelyikük nem küszködik kommunikációs hiányosságokkal , mert olyan is van ám köztük nem kevés:)

2011. máj. 5. 17:42
 24/61 anonim ***** válasza:
Sajnos jelenleg, röbb azonos színvonalú egyetem van magyarországon, /TISZTELET a kevés, de nemzetközileg is elismert kivételnek/ ...mint a Kádári időkben a Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem ("Foxi-maxi egyetem") volt Bár nem megvetendő az a különbség, hogy azok akik OTT végeztek "símán" el tudtak helyezkedni azzal a "szakmai tudással" is, amit OTT megszerezhettek, nem úgy mint napjainkban!
2011. máj. 5. 17:53
 25/61 anonim ***** válasza:
67%
A Kádár rendszerben ki nem tudott elhelyezkedni? Az volt a rendszer lényege! Azért is omlott össze.
2011. máj. 5. 18:04
 26/61 anonim ***** válasza:

[link]

(a feltöltött tinyPic képet lekicsinyítették!)

2011. máj. 5. 19:41
 27/61 anonim ***** válasza:
46%

"miközben a valóságban semmivel sem jobbak, mint egy diploma nélküli ember."

Ezt nem is állította senki, de sztem te a magad 14 évével ne magyarázz a diplomákról :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__1..

2011. máj. 7. 17:19
 28/61 anonim ***** válasza:
8%

"Most nem tök mindegy , h diplomás de egyben antiszociális képzelten , alapvető műveltséggel sem rendelkező analfabétákat képzünk vagy diploma nélkülieket"

nem tökmindegy, mert akkor a hozzád hasonló fidesznyikek kivégzése után nem tudná senki se irányítani az országot. :)

2011. máj. 7. 17:20
 29/61 anonim ***** válasza:
46%

"Nekem érettségim sincs "

Akkor neked igazán nincs jogod megszólalni ebben a kérdésben.

Egy primitív hangyazabáló is beszélhet 3 nyelven.

2011. máj. 7. 17:21
 30/61 anonim ***** válasza:
39%

"Érdekelne, hogy hogyan változott a profilja, tanít-e nem balos történelem- és közgáz-szemléletet, stb.

"

Mára Kádár-korszakban sem csak balos szemléletet tanítottak ott. persze akkor az volta fő csapásirány.

Egyébként a közgazdaság tudományban gazdasági szemléletek vannak, nem történelem szemlélet.

Ha proli vagy, ne válaszolj olyan kérdésben, melyről fogalmad sincs!

2011. máj. 7. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!