Vármegyerendszer visszaállítása? (lent)
Előre proletárok! Elbasztuk a tradícionális vármegyerendszert a megyerendezéssel! Mutassuk meg hogy a magyarnak még azt sem szabad visszakövetelnie, ami jár neki!
Irtsuk ki a hazaszeretetet!
ma 14:03
Nagyon hiteles,hogy csak most,amikor a fidesz bedobta a témát jut eszedbe erről hőbörögni! Eddíg hol voltatok? A fidesztől még senki nem követelte a vármegyerendszerek visszaállítását,de valamit kellett ,hogy a szádba rágjanak! Most a saját pártodnak köszönheted,hogy ideges vagy,ők szedték ki a vármegyerendszert,de ők is dobták be,ha nem teszik megsporólnak neked egy agyvérzést!!
ma 14:03
Nagyon hiteles,hogy csak most,amikor a fidesz bedobta a témát jut eszedbe erről hőbörögni!
Hőbörgök én máskor is, máshol is, másról is. De azért egy kétharmados kormánypárt támogatásánál mégis jobb a vármegyékről böfögni...
Eddíg hol voltatok?
Szerintem egy "Vissza a vármegyékkel!" tüntetésnek olyan íze lenne mint egy "Tiltsuk be a Windowst!" tüntetésnek. Önmagában kevés. De ha lesz éhséglázadás Budapesten, akkor én fogom az első sorban kiabálni, hogy "Vissza a vármegyékkel"...
A fidesztől még senki nem követelte a vármegyerendszerek visszaállítását,de valamit kellett ,hogy a szádba rágjanak!
Én számba nem kell rágni semmit, köszönöm. Sokszor bírálom magam is a kétharmados [el]kúrmányt ami tényleg sokszor csak ámít [mint amikor a felsőház létrehozásáról beszéltek... mellé...]. Az, hogy van egy teljesen korrekt javaslatuk, az nem jelenti, hogy FiDeSz seggnyaló vagyok...
Most a saját pártodnak köszönheted,hogy ideges vagy,ők szedték ki a vármegyerendszert,de ők is dobták be,ha nem teszik megsporólnak neked egy agyvérzést!!
1. Semmi közöm a FiDeSzhez.
2. Hol volt a FiDeSz az 1949-es megyerendezésnél? Vagy a cigánykirály [Orbán Viktor] már időutazásra is képes?
3. Az agyvérzést most éppen nem a FiDeSz okozta. Ezzel a javaslatával csak egy megelégedett [reménykedő?] mosolyt csaltak az arcomra. Az agyvérzést azok okozzák akik a kommunista-liberális méreginjekció hatására egy nagyon fontos törlesztést [amivel már 20 éve tartozunk magunknak] fikáznak. Azt mondják ez középkori. Hát ez elég gyatra történelmi érzékre utal, hogy az 1526-tól 1949-ig tartó időszakot középkornak gondolják. Megsúgok valamit: a köztársaság legnagyobb propagálói szájából hallatszottak az első "éljen Sztálin" kiáltások a parlamentben. Na, ez a bagázs csinálta a megyerendezést. Azért ezen gondolkozz el!
[bár a kommentek többségéből ítélve nagyon sok embernek pozitív személyiség lehet Stalin professzor úr]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!