Vármegyerendszer visszaállítása? (lent)
"Hát tényleg rengeteg pénzbe fog kerülni, hogy vármegye lesz, és nem megye simán, lecserélnek pár táblát, a többit pedig majd folyamatosan... Tényleg tragédia."
meg az anyakönyvi kivonatokat, a jogi szerződéseket stb.
Bizony ez tragédia, ugyanis ezt a pénzt nem erre kellene fordítani.
"Viszont itt nem ezen parádéznak a majmok, hanem hogy micsoda középkori diktatúra lesz itt:)"
Én nem állítottam ilyet, hogy középkori diktatúra lesz.
Ha még az lehetne, akkor legalább lenne értelme, de így...
Hurrá! Lám csak megoldódott az ország LEGNAGYOBB problémája. Ezek szerint mégsem lesz vármegye...
Köszönjük minden kedves anyázónak a szíves részvételt, gratulálunk mindazoknak akik vérre menő küzdelmet folytattak ebben az igazán országos jelentősségű dologban.
Részvétemet fejezem ki mindazoknak, akik az eredményt látva saját kardjukba dőlnek (vagy a szomszédéba), és fájdalommal konstatálják, hogy már a gumicsontot is elveszik az orruk elől.
Szerintem mostmár fel lehetne ébredni... Vannak ebben az országban ennél SOKKAL FONTOSABB megoldatlan dolgok, talán inkább azokkal kellene foglalkozni.
Nekünk is.
Meg (főleg) kedvenc politikusainknak is!
Hiszen EZÉRT küldtük őket oda!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!